|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум и те каков гад, кога сум ептен љубоморен! како може на некој нон стоп да му посакува добро утро? а кога ме гледа мене наутро, НИШТО! демек ме остава да се наспијам?! и да закаснам на работа?! а замисли какви можат да бидат жените кога се љубоморни, иако нон стоп викаат: -кој, јас? не сум љубоморна! море и те како се љубоморни! затоа бараат секакви начини да привлечат внимание! погледни како само обрнуваат внимание на облеката, шминката, накитот! што сакаат да постигнат со тоа? љубомора кај партнерот? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e edinstven dokaz na ljubov, a drn, drn, jarinja deka taka ubavo ne bilo, deka toa ke ja rasipalo vrskata, bljak. Flegmaticna vrska, sekoj so sekogo da se ebe i pak da si sedat zaedno na baza na poverenje, povrakjotka, udav i davez. A be ne smee da mrdne oti porano maz koga ke dosol u kuka kako gospod da dosol, nogi mu mie, mu se trese i zatoa brakot trael. A sega prepucavanje u stilot : - Znaes li koj sum jas, a znaes li koj si ti i drn, drn, ke si odam kaj majka mi, ne si samo ti, a deteto sto raste gleda i si misli deka taka treba i toa tera taka. . .
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata moze samo da ja unisti vrskata.
|
|
Just love
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheehehe za tie bolno ljubomorni sto se mislam deka treba daznaat kade im e mestoto
jas nema sansi da bidam taka ljubomorna toa e maltretiranje eden den ke mu se zdosadi od tebe i korpa ........posle heheheh
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zbunet a ako zeva na strana,a e nevina?
|
|
Just love
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako zeva na strana, znaci e orospija, a ako i ja slaknam nekoja toa e zatoa sto sum lut na sam sebe sto sum zgresil pri izborot, a sam sebe ne mozam da se slaknam
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e . . . Samo uste da nemame takvi izlivi na ljubomora i koga ne treba . . .
|
|
STRUGA
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta i ljubomorata idat zaedno. ljubomorata e znak na isplasenost, da ne go zagubime ona sto go ljubime.
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идат заедно...ама ако љубомората се претвори во опсесивно следење наоколу и душкање шо праи со кого, па да ти забранува да се гледате со некои другари/ки, е тоа веке е болест
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нормалнооо |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dodeka ne mi dava pricina, ne sum ljubomoren no ako primetuvam levo-desno e togas sum cist gad!!!
|
|
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve moe mislenje; Znaeme deka ljubovta e eden od najbitnite faktori na denesnicata.....zosto? ako ima ljubov pa bi mozele se da postigneme vo zivotot, a vo isto vreme ni se javuava edna negativna slika(Ljubomora).
Me intereira samo edna stvar pokraj ljubomorata sto postoi vo nas, postoi ljubomora okolu nas.
Zosto lugeto sakaat da profitiraat na nekoj ne cesen nacin vo smisol "krazba na sreka i radost", zosto sakaat da gledaat tazni lica, zosto sekogas se od strana na zloto?
Ljubomorata vo nas: ljubomorata vo nas se stvara od samata ljubov.
Pr: Jas licno, ne mozam da kazam deka ne custvuvam ljubomora, zatoa sto se osekam zaljuben, ali na nekoj nacin gledam ja kontroliram, posto ako ne se stavi edna granica na seto toa, ne moze edna ljubona vrska da uspee.
|
|
Thor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAs mislam deka ako postoi ljubov ke posto i ljubomora, ne e svatlivo nekoj da sakate i da ve saka a da ne bide ljubomoren, e sega ima od ljubomora do ljubomora... ima ludaci sto zabranuvaat iskacanje, slusanje so drugari i takvi gluposti, ali ne znaat deka devojkata ako saka da go izvara ke go izvara pa so saka neka e, i obratno, i na tie sto im se zabranuva najveke se ebat!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |