|
Пирс - Нега,Хигиена,Важни Прашања |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
перр среќа да она биде среќна иначе мав е кај ние откачени ?? само јас што знам па кажувам и + со сигурност |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле абе вие откачени и дваицата сте
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
plus potkovica nosi streca neli:)
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne naj zakon e od tie trite toa najodle sto e + ima i fukcija sto pri penetracija se stimulira zenskata G tocka
Изменето од SeXY - 26.Февруари.2007 во 00:02 |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam ne bi stavil:)
samo radi toa deka peleni treba da nosam:)
bolje topki bi stavil od dvete strani so mal zasek zatvorska finta
ova ne mi se sviga bolno e :)
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехехехе полека за принцот па не е тоа принц алберт али фоино што си се одлучил за таковц пирсинг е сеа прашањето е дали можеш правилно да го искористиш инче...
еве го принцотhttp:http://www.bmezine.com/pierce/09-male/pa/index.html Изменето од SeXY - 25.Февруари.2007 во 23:56 |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ivo ne me busese !!!!
ne davam masko da me cepka :)
inace jod go mackam da ::)
adrugo nesto:)
3meseci !sto sakas da kaze ne mozam sex da imam?:0
jas pa se spremam m:)
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
citam ova od stranicava sto si ja izpastala
jas nemam princ albert i ne znma ne bi staval ]
moze da kazam imam junior albert:)
i toa mi e staven pri krajot na dolzinata a nikad cela ne ja upotrebuvam :)
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааааааа хххх фино , фино епа ништо мацкај гоп со гента ицин и ли прасај за полови органи и за 3 месеци ке се средиш се запрепастиввв што праеш и бре со Иванннннн хахаха I 'can't belive i toj Ivan ne e lo[ samo pa kaj tebe te nade ovaj de ti nego Изменето од SeXY - 25.Февруари.2007 во 23:49 |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sexy imam pirs se imam izbuseno pred nedela ipol do nekade zarasnat mi e
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе се што ти е филинг ќе издржиш а ја ова препорачуем само тои ова што го кажа го имаш или сакаш да го имаш??? а еве ншто функционално( да знеш) http://www.bmezine.com/pierce/09-male/ladder/index.html Изменето од SeXY - 25.Февруари.2007 во 23:39 |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehe si znae blu player sto najdobro ce i stoi :) ne berete galje nego muabetov mi bese za kolku vreme zarasnuva imam potkovica megu kozata na penisot i madinjata :) i me interesira toa rogot od dvete strani sto iskaca dali boli? boogy ova na tebe valjda ti e nameneto:)
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма не не нека закачи само да не е со последици а инече ставро ли е тоа за продожување оргазам? ја нешо читав... Изменето од SeXY - 25.Февруари.2007 во 23:23 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ке бира што да закачи а што да откачи
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |