![]() |
|
БИЛЈАНА СЕКУЛОВСКА... црна хроника или??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | |
Blonde.Kirka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Биљана Секуловска е невидена драма. И убаво ја има опишано некој од тука како негативна и непријатна личност.
Едноставно има некоја фалинка кај нејзе, не е баш створена за тв презентер. Освен ако не води некоја емисија за криминал, зона на самракот, Црна Хроника или паранормални појави.
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Не е баш така лоша како сакте да ја прикажете.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
MORNAR74 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
novinar
|
|
,,VENE VIDI VICI,,
|
|
![]() |
|
stere ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
????????????????????????????
|
|
![]() |
|
mornar. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Биба,
|
|
,,VO DRZAVA KAKO NASHAVA VISTINATA E TOLKU DRAGOCENA, TAKA SHTO SEKOGASH MORA DA BIDE VO PRIDRUZBA SO TLESNATA STRAZJA NA LAGATA,,
|
|
![]() |
|
alexXx ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
naj interesno e bilo koga vo EDNOOKI ia izemitiraa so mrdanjneto na glavata toa mi e bilo najsmesno
![]() ![]() ![]() |
|
|]eXtreme|mAn[|
|
|
![]() |
|
мало дете ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Немам коментар,али има многу подобри
|
|
Мало дете
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
никад не ми била интересна,просто не сфаќам што се унесуваше толку,не глуми во театарска претстава туку интерпретира вести
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Најинтересна ми беше со она нејзино мрдање на главата во некој чуден стил ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DESPOT ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Ne samo sto nema veze sto e medium , tuku i odvratna e kako pojava, mi se diga kosata koga ke ja vidam.
Tolku negativna energija nekoj da zraci nemam dosega pocuvstuvano.Milo mi e sto ja nema poveke na A1 vesti
|
|
,, IN VINO VERITAS ,,
|
|
![]() |
|
MAGNAT. ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 35 |
Супер е Биба,
|
|
,, KRIG BLIC ,,
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ne i se davaj, neznachi ako tatkoi beshe voeno dushkalo deka i taa e. Taa sirotata ne e ni svesna kakva e. Nedajse, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Koga ja gledam, iskaca od TV i me napaga
![]() |
|
![]() |
|
new mornar ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
dobra e.
|
|
,, PANTA REI ,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |