![]() |
|
Многу рокери и металци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Со хеликоптер или со трактор ќе ја пратиш?
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
haha takva pa ic ne poznavam, ako zapoznaam ke ti ja pratam nema problem
![]() |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Па што ќе ми 20 години, дај нешто од 40 години.
|
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
ja takva ne poznavam...pod 20 godini da , a nad 20-ne...
|
|||
![]() |
|||
||
Јас многу сакам таква женска.
|
|||
![]() |
|||
||
Monuska poveke se osuduvani zenite ako se oblekuvaat taka, demek ne licele na zeni, a ne deka tie ne sakaat da se istaknuvaat...
Изменето од IQ - 05.Јануари.2008 во 03:12 |
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
е да жените некако се приспособуваат на околината, не сакаат да се истакнуваат (зборувам за професорки), глупости |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
жалам не е тој... |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
||
jas imam takov asistent,i mi e najkul od site do sega sto mi predavale vo zivotot, ama vo sredno i osnovno ne sum sretnala takov covek, posebno ne ZENA...takva zena nikogas nemam videno( trebalo da bidat sredeni vo suknji i stikli
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...Bitola-Pero-Sanatorium???... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
грешка! Ќе морам да те исправам, јас имам таков професор супер е |
|||
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...ne se razbirame, ja skinati farmerki ne sum nosel nikad, a da u shkolo sum nosel dugachka kosa i pokraj toa sto sakale na sila da me izbrkaat poradi toa, ali ne im uspealo, poshto sum kne za nekoi raboti koa mislam deka sum u pravo ne ebaam ziva sila, si imam moj stil i si se drzam do moeto...toa sakav da kazam deka sekoj treba da se nosi kako sto se chustuva deka mu e fino, da ne glea sto ke kazat drugite, normalno se toa so vkus, a ne kako klovn da izgleash...si ima nachin za se pa i za oblekata da izgleash vo isto vreme provokativno no pristojno dovolno... Изменето од ...Well... - 03.Јануари.2008 во 21:06 |
|||
![]() |
|||
||
lugeto imaat premnogu predrasudi ...Well... , ne mozes da bides profesor vo sredno skolo a da se oblekuvas vo kozi, sinzdiri i skinati farmerki...
inaku najdobro e da si bides svoj i originalen, ama postojat okolnosti kade ne mozes... Изменето од IQ - 03.Јануари.2008 во 21:01 |
|||
![]() |
|||
||
...ja ako gleam drugite sho mislat za mene, daleku ke sum stignel, nema nisho bolje od da bidesh originalen vo se...bashka da viish kakvi obleki ima za zeni u toj stil, a pak da izgledaat pristojno i sredeno, samo losho e koa choek ima losh film za neshto...toa... |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |