|
Каде летово ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa najverojatno so ogled na mojata rabota..............nigde ama vo septemvri moze da............na more vo grcija................
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па у струга или.. охрид
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од zagor - 03.Март.2008 во 23:50 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi Saranda
ta neli treba reciprocitet oni tuka nie tamu
|
|
apce
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova leto otidov Florida
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИСЛИШ, АКО ГО СМЕНИ ПИСМОТО, ПОМАЛКУ ЌЕ ГРЕШИШ? НЕ СЕ ВЕЛИ: СИТЕ МОЖЕ ДА ПРОЧИТААТ, ТУКУ, МОЖАТ... ИЛИ САКАШ СО ЦРВЕНО? И ПАК НЕ СИ ГИ НАУЧИЛ ИНТЕРПУКЦИСКИТЕ ЗНАЦИ! СРАМОТА ЗА ЕДЕН ПРОДАВАЧ НА УМ ОД ТВОЈОТ ТИП! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=zenmaster] A vie glupi deca zosto ne mircate malku na drugo mesto . Od takvi kako vas pagja kvalitetot na forumot plus site moze da procitaat kolku ste "pametni" . [/QUOTE
КВАЛИТЕТОТ НА ФОРУМОТ ПАЃА ОД НЕПИСМЕНИ КАКО ТЕБЕ. И ДА ЗНАЕШ- ТИ НЕ СИ НЕ ПИСМЕН, ТУКУ ТОТАЛНО НЕПИСМЕН. Изменето од lpartik - 03.Март.2008 во 00:17 |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A vie glupi deca zosto ne mircate malku na drugo mesto . Od takvi kako vas pagja kvalitetot na forumot plus site moze da procitaat kolku ste "pametni" .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТОКМУ СО ХРАНАТА МОЖЕМЕ ДА СЕ ПОФАЛИМЕ - ВЕГЕТАРИЈАНСКА : ЧУШКИ, ФРЕНКИ,АЈВЕР,КРАСТАВИЦИ, А И КУЈНАТА НИ ЈА БЕНДИСААТ.А ЗА ОНИЕ ШТО САКААТ МЕСО-ЈАГНЕ НА РАЖЕН, ЈАГНЕ ПОД ВРШНИК, ЈАРЕ...
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИСЛИШ, ЗА СЕЛСКИ ТУРИЗАМ...ОВАА МАКЕДОНИЈА НЕ ДА ИМА УСЛОВИ ЗА СЕЛСКИ ТУРИЗАМ...ИДЕАЛНА Е... КАПАЦИТЕТ ОГРОМЕН...ЗАБАВА ОГРОМНА... Е, СЕГА, ХРАНАТА МАЛКУ НИ Е ПОСИРОМАШНА, АМА ОНИЕ ОД ЕВРОПА И ОНАКА СЕ ДИЕТАЛЦИ
|
|
|
|
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТИЕ МИ СЕ ЗА НА ОДМОР...НА НИВАТА СИ ОДАМ СО ОПИНЦИ.
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОНИЕ, ВО КОИ ТЕ ВИДОВ НА БОРА - БОРА? е НАВИСТИНА ЈАКА ФИРМА. иЛИ САМО ЗА НА ОДМОР ОДЕЊЕ ГИ ОБУВАШ...
|
|
|
|
lpartik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОСТАЈ СТЈУАРДЕСАТА, И ЧЕВЛИТЕ МИ ОСТАНАА.ПРЕД ДА ВЛЕЗАМ ВО АВИОНОТ, ГЛЕДАМ - ЧИСТО, ИЗМЕТЕНО. И ЗА ДА НЕ ИЗВАЛКАМ, А МЕНЕ ИМИНИИТЕ МИ БЕА МАЛКУ НЕЧИСТИ, ГИ СОБУВ ПРЕД ВРАТАТА И ГИ СТАВИВ НАСТРАНА...ДА НЕ ПРЕЧАТ. КОГА СТАСАВМЕ ГИ БАРАМ...НИКАДЕ ГИ НЕМА. СИ РЕКОВ- ВО ОВАА КУЌА СЕ КРАДЕ. ПА НАЛУТЕНО СЕ РАЗВИКАВ ДА МИ ГИ ВРАТАТ ЧЕВЛИТЕ. А ТИЕ ВИДОА- НЕ ВИДОА, МИ КУПИЈА НОВИ...ДА НЕ ПУКНЕ БРУКА...ДЕМЕК- ЈАТ, ЈАКА ФИРМА.
Изменето од lpartik - 02.Март.2008 во 18:38 |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А МОЖЕ ТЕ АРЕСАЛА, АМА ТИ... СИ ЈА СПРЕЧИЛ ПРВА ПОМОШ ДА ТИ ПРУЖИ...СИГУРНО И ДЕН ДЕНЕС ТЕ СОНУВА, КАКО СВОЈ НЕУСПЕХ...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |