|
Омилен автомобил |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карина и не воодушеви премногу!!! Авенсисот да. Но ако збориме за возила достојни за наш џеб, королата можеби од сите други во нејзина класа со бенз.мотори предничи.
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно..
Чек да прашам кој модел е овој на Тојота и ке ти јавам.. |
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ти еден поглед на Седанот, бојата и моделто е ист како мојата само мојата има Ал. Бандажи ББС и Веил Сајд Спојлер од позади и Издув АМР. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонцето мое го има најголемиот модел на тојота кој ке знае кој корола карина.. не знам преголема е за мој вкус..
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека Тојотата е подобар избор, не затоа што јас ја имам, туку затоа што располага со подобри и поеластични и поштедливи мотори!!! Башка Јапонец си е јапонец!!!! Прецизност и пефинетост до крај!!! |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Друже Зоки_С мислам дека Королата моја е боља!!! |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да точно, но ако се вратиш на неколку теми ке видиш која ми е најомилена БОЈА како и КОЛА..
А се мислев да купам тојота и стило.. Е сега стило какво што сакав да купам нема веќе се чека нова серија која многу не ме одушеви.. За тојота се уште се мислам.. |
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наталија, па нели нешто Стило и Тојота ти се вртеа во глава, и као најомилени коли ти беа!?!?!
|
|
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh.
moeto e dodusa malku postaro, ali go ima istiot smek ! |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моја омилана боја како и кола
|
|
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve gooooooo !
|
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako Golfceto moe
nigde nema drugo, pozuto od narcis a pobrzo od jugo |
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Citroen C3-samo za mene
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolava ko od need for speed da e izvadena
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |