|
Дали признавате грешка? |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mojt vinata da e samo od edna strana. Makar i za nesto sosema sitno da e, sepak ne mojt sekogas da se okrivuvat drugiot.
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeeeee,koga poveketo bi bile takvi,.......ama,...........!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги признавам грешките,море и кога не сум крива да има мир и толеранција и тогаш признавам...ама си ветувам ке се променам
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ama vikash,mazena si bila,taka?
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be brza, pa covek moze i da ti se ispoveda, bezgresniku eden
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
брза смени си го никот веднас во безгрешен
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога грешам признавам ,не баш гласно, јарец сум во хороскоп па малку сум тврдоглава па понекогаш и несвесно а понекогаш намерно правам грешки само да биде по мое ама нормално брзо ја поправам грешката и не ми е срам да рецам извини. Но досега не се показало и дека моите грешки повредиле некого сепак се радоти за ситни грешки.
|
|
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne se falam,ama jas retko gresham,......mislam za fakti...........a,drugo e mislenje za neshto,...........!
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosta sum samokritichna taka da kje priznaam deka sum bila vo greshka i celosno ja prezemam odgovornosta.Covechki e da se greshi, pa neli na istite uchime samo da ne se "BOLNI GRESHKI" za drugata strana, da nema nekoj povreden
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne postoi bezgresen covek,nekogas gresime i povreduvame nesvesno.
ne mi e tesko da priznaam deka sum zgresila za nesto dokolku uvidam deka toa sto sum go napravila ne e vo red i e pogresno. |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Самокритична незнам...можеби сум и малце,ама бидејќи сум самобендисана тоа тешко доаѓа и до израз,обично секогаш ја превземам одговорноста и се разбира гршките ги признавам дури и на самата се*е си ,не дозволувам никогаш да се залажувам...
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку знаете да ја признаете направената грешка?
Да ја превземете одговорноста? Дали сте самокритични? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |