IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Вежбање
  Активни теми Активни теми RSS - Ролери
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ролери

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
Автор
Порака Обратен редослед
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2006 во 13:55
И вчера пак...
Денес, можеби повторно..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2006 во 09:49
Возев во саботата и тоа многу. Во понеделникот.. и вчера.. Ми се фака по 10-13 км во вожња..
Вчера се префорсирав возев од 19.30 до 23.30 и тоа машала ја исповртев стазата и дел од градот.
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2006 во 18:13
Mnogu mi e strav, se kaciv ednas na roleri, cirkus bev, edvaj stoev.. Se blokirav, kakva ramnoteza, mislev deka ke padnam i ke se skrsam, onaka visocka, pa uste i na roleri, auff..  A tocak mozam i bez race da vozam, heh...
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2006 во 14:55
Ne Dana ne e nisto strasno , treba da ja sovladash tehnikata na ramnoteza potoa sekoe zastanuvanje kako i rotiranje.Lesno e probaj ke uspeesh , no te sovetuvam so stitnici osobeno na laktovite zosto vakvata povreda e mnogu nezgodna
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2006 во 15:55
Mene luge, mnogu mi e strav od roleri, mislam deka ke padnam i ke se skrsam, a drugarka mi koja e niska, prirodno mi izgleda na roleri..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2006 во 08:12
Ајде мило друштво ке ми правиш таман
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2006 во 22:31
Би сакал и јас да возам, по кеј!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2006 во 13:01
Деновиве ке се извозам и тоа здраво
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 13:12

договорено Approve

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
samanta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 13:06
ehehehe....da vidam ne vervam.....
ok..deal!!!!
go prifakam predizvikot sekogas!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 13:03
сега ти рече дека ке се клањам цел живот
а јас велам нема да се исправиш ти цел живот а тоа од шо ќе биде, верувајми нема да се жалиш  Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 12:59
da se ispravam? kako? od klanjanje ili od nesto drugo?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 12:56
Originally posted by samanta samanta напиша:

za sto?
i tebe li da te ucam rolerki!!!
pa jas ke treba da pocnam da naplakam!!!Tongue
aj ako ve naucam za eden den......ke mi se klanjas cel zivot....deal? hahahha
P.S. aj da ne ja prenesuvame raspravijata tuka....Doma ke se razberime jas i ti...
а ако не ме научиш за еден ден, нема да се исправиш цел живот.
сеа договорено е нели LOL
а за тоа дома, дома... не овдеWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samanta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јули.2006 во 12:53
za sto?
i tebe li da te ucam rolerki!!!
pa jas ke treba da pocnam da naplakam!!!Tongue
aj ako ve naucam za eden den......ke mi se klanjas cel zivot....deal? hahahha
P.S. aj da ne ja prenesuvame raspravijata tuka....Doma ke se razberime jas i ti...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.