IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Интернет
  Активни теми Активни теми RSS - Каков интернет користите ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков интернет користите ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Автор
Порака Обратен редослед
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 02:01
Маx ADSL 10, и супер ми е. За 1 недела користење само еднаш ми успори сериозно. Инаку ми е баш таман. Иако да купам уште еден хард диск би се префрлил на 100тка

Изменето од Tonchie - 16.Септември.2007 во 02:01
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
miskolo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miskolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 18:42
on net
www.satelite-forum.net
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 13:53
адсл 10 г си уживкам среќа сега ке го сменам со новиве и поповолни пакетио , со повеке тѕрансвер зашто и онака ми треба за работасреќа

а иначе сега се мн подобри имат брзинак ,. квалитеттѕ , мн ретко ми пага нетот ,го зголемиа трансферот....

супер сеголема%20насмевка

Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 10:25
kabelski bidejki on e naevtin vo priklu4uvanjavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 16:56
do s'rz,...zaebanAngry
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2007 во 16:22
сега сум на безжичен, само ме нервира што зависам од рутери и цела таа инфраструктура која ете, паѓа. не е толку многу стабилна.
инаку добро е, да не речам просечно.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 18:04
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

<p ="bigSpeed">

<p ="bigSpeed">Jas koristam ADSL2,  mnogu brz e internetov, leta.....eve duri go testirav

<p ="bigSpeed">4 megabits per second

<label ="infoLabel">Communications</label> <label ="infoValue">4 megabits per second</label>
     <label ="infoLabel">Storage</label> <label ="infoValue">491.4 kilobytes per second</label>
     <label ="infoLabel">1MB file download</label> <label ="infoValue">2.1 seconds</label>
     <label ="infoLabel">Subjective rating</label> <label ="infoValue">Awesome</label>
     <div style="text-align: right;">Explain results

<h2>Info</h2>
          <label ="infoLabel">Date & time</label> <label ="infoValue">Monday, April 23, 2:28PM*</label>
     <label ="infoLabel">Test type</label> <label ="infoValue">IDT4 Free</label>
     <label ="infoLabel">Connection type</label> <label ="infoValue">ADSL</label>
     <label ="infoLabel">Region</label> <label ="infoValue">Europe</label>
     <label ="infoLabel">Data size</label> <label ="infoValue">1024KB</label>
Vakov adsl italija imase pred 2 godini.Sega e 20 mb vo sek.Vodi ubedlivo FRnancija vo Evropa.Italija ima golem izbor na adsl, od bezzicen, do cip karticki za lap top ili pc ..neverovatno nesto, potoa mobilen internet koj ima adsl...a cenata od 9 do 20 evra mesecno neograniceno 24 saati.
Jas koristam mobilen internet 12 mb vo sekunda

Изменето од MisIcA, - 20.Мај.2007 во 18:08
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Sokol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Март.2007
Локација: Macedonia
Поени: 93
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sokol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 17:32
Ееее Мона Лиза блазеси ти ние овде со повеќе од дупло помали брзини плаќаме 3 пати повеќе.Така е кога нашиот стандард тука е "многу поголем" од Германија.
Кон врв
ErVoRuLeZ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ErVoRuLeZ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2007 во 15:38
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

искрено, бев две години корисник на мт.нет Макс АДСЛ, и во март годинава го раскинав договорт, првенствено поради малиот лимит што го даваат, а многу високата цена. Најмногу бев изиритиран од фактот што, кога го склучив договорот со АДСЛ, лимитот беше неограничен, и ми рекоа тогаш агентите нивни дека не може да биде полошо доколу има измени, туку само подобро. Меѓутоа се случи што се случи, и ме ограничија, како и цела Македонија. Цврсто решив дека кога ќе ми заврши договорот, ќе го раскинам и ќе склучам нов договор, па ВАДСЛ на Он.Нет ми дојде како џокер во покер. Едноставно имаше дупло и повеќе лимит, а цената беше на пола поефтина од АДСЛ. Денеска, можам да кажам дека, доколку барате стабилен интернет, во тој случај одберете АДСЛ на мт.нет. Но тука и завршуваат поволностите на АДСЛ. Додека пак, ако барате поголем лимит, поволни цени, и секако доволна брзина, ондак слободно не се двоумете да одберете ВАДСЛ на он.нет... Искрено, не сум баш многу задоволен од он.нет пред се поради нетабилноста на интернетот, но сепак кога отворено си кажувам, дека АДСЛ воопшто не беше добар интернет, затоа што и со сегашните 1 или 2 мегабита, лиитот го поминувате за само еден единствен ден, а после тоа, и тоа како ќе ви биде нетсабилен нетот и преку АДСЛ... Слободно одберете си што сакате, јас си го кажав моето искуство WinkWinkWink

Dobro si kazhal.. no jas iskreno da ti kazham edna rabota od on net shto e dobra samo Limitot moe mislenje! a stabilnosta i brzinata nemozham :) so 512 kbps umiram ne mozham da trpam imajki 1536 kbps... + si videl li deka max adsl max paketot od 4 gb koj najvekje domashi korisnici go koristat poeftinet e.. ako vkucish dogovor za Max Adsl Max NAPRAVI SAM! znachi sam kje ja montirash opramata koj toa e dosta lesno da povrzesh kabli i tolku! A ako nekoj saka pogolem limit tocno samo WADSL a isto i da ti kazham so prijatli .. mozesh i na mt net da bidesh so neogranicen :) ae Pozdrav

Изменето од ErVoRuLeZ - 08.Мај.2007 во 15:39
www.badijala.com Најдобриот македонски warez форум!
Кон врв
zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 23:13
epten baven LOL
OK, let's START NOW
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 23:05
искрено, бев две години корисник на мт.нет Макс АДСЛ, и во март годинава го раскинав договорт, првенствено поради малиот лимит што го даваат, а многу високата цена. Најмногу бев изиритиран од фактот што, кога го склучив договорот со АДСЛ, лимитот беше неограничен, и ми рекоа тогаш агентите нивни дека не може да биде полошо доколу има измени, туку само подобро. Меѓутоа се случи што се случи, и ме ограничија, како и цела Македонија. Цврсто решив дека кога ќе ми заврши договорот, ќе го раскинам и ќе склучам нов договор, па ВАДСЛ на Он.Нет ми дојде како џокер во покер. Едноставно имаше дупло и повеќе лимит, а цената беше на пола поефтина од АДСЛ. Денеска, можам да кажам дека, доколку барате стабилен интернет, во тој случај одберете АДСЛ на мт.нет. Но тука и завршуваат поволностите на АДСЛ. Додека пак, ако барате поголем лимит, поволни цени, и секако доволна брзина, ондак слободно не се двоумете да одберете ВАДСЛ на он.нет... Искрено, не сум баш многу задоволен од он.нет пред се поради нетабилноста на интернетот, но сепак кога отворено си кажувам, дека АДСЛ воопшто не беше добар интернет, затоа што и со сегашните 1 или 2 мегабита, лиитот го поминувате за само еден единствен ден, а после тоа, и тоа како ќе ви биде нетсабилен нетот и преку АДСЛ... Слободно одберете си што сакате, јас си го кажав моето искуство WinkWinkWink

Изменето од Ghost - 07.Мај.2007 во 23:09
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
ErVoRuLeZ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2007
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ErVoRuLeZ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 16:10
Jas lugje da vi kazham 3 meseci bef korisnik na on net i go skinaf dogovorot :) platif 50 evra... i odma stavif povtorno mt net 2 godini sum korisnik na mt net i dosta e postable :) a on net samo pagja :( jedino e dobro shto ima limit pogolem :) valjda nareden pat mt net kje nakachi limit i na max adsl paketot :) taka .. jas da vi kazham nekoj da se zeznete so on net.. ako barate stabilen i brz internet samo adsl mt net :) Pozdrav
www.badijala.com Најдобриот македонски warez форум!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 20:21
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

Awesome!!!!Clap

Germancka rabota bratce Wink i nema da eruvas plakam 7 evra mesecno Wink
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2007 во 20:15
Awesome!!!!Clap
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,221 секунди.