IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс на јавно место???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс на јавно место???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
Автор
Порака Обратен редослед
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 17:18
bas e vozbudlivo
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 13:57
Sigurno mnogumina dobivaat zelba za sex na javno mesto ,koga kje projdat pokraj shmizlata
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2009 во 03:44
sex on the beach
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2009 во 16:22
Имет будали љуѓе по веков и теада праа.
Кон врв
Tatanka Yotanka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2009
Локација: Niger
Поени: 122
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tatanka Yotanka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2009 во 15:21
u zbunju pored pruge , sve me komarci izedose jbg...vojska pa sta je tu je
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2009 во 00:51
хехехе, не беше секс на јавно место казниво
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2009 во 17:42
Lezi babata vo bolnica i naogja spisanje ,,Pleyboy,,pa aj da cita........ama pusto mnogu cudni izrazi .........gi zaokruzila za da go prasa doktorot sto znacat.......ete ti go doktorot , a ona :

-Doktore sto znaci ova penis , orgazam , javna kukja??
Doktorot ja zagledal babata zacudeno , ama koga videl sto cita mu stanalo jasno , ama moral da se vagja:

- E pa babo , penis ti e vratovrska , eve kako ova na mene , orgazam e sostojba ......ete koga ke pocrvenes vo obrazite...a javna kukja ti e..... eve bolnicava golema kukja i javna e za site!!!

Ja pustile babata od bolnica vozejki se vo avtobus nakaj doma deckoto koj stoel do nea imal iskrivena vratovrska i babata ni edno ni dve:

-Sinko namesti si go penisot.... na levo ti e !! Deckoto diskretno poglednal nadole i navistina mu bilo na levo, od stram pocrvenal.....

-Aman be sinko sto se crvi odma dozivi orgazam a??

Dobro mori babo, ti vaka otrakana od kade ides??

-Aaaa , sinko cela nedela bev vo javna kukja sega idam nakaj doma!!!

malku EPP za seks izrazi vo javnost
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 13:44
Vo mnogu kuki ima seks, no vo malku ima skladnost vo seksot  смеење
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 13:05
A javna kukja se vika zasto site znaat deka vo taa kukja ima sex
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2009 во 00:13
Malce se oladi vecerata od 17 maj 2007 , ke treba da ja zagrevame povtorno смеење    големо%20гушкање
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2009 во 21:52
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Da, edna prikaska pred spienje. Ja davam vecera za takva skazna

Da se sluci toa vo eden grad , vo edna kukja vo salonot za gosti, denot bese praznicen ubav ...........ama ne se sekjavam koja slava se praznuvase.....
Kako bese???.........da!! Cel den mi odese naopaku ama jas pozitivna ne se predavam.....
Me vikna drugarkata da odime na gosti na slava .....ajdeeee !!!
da kazese negde kafic, ova ona idese nekako ama po gosti ...neprifakjav iako ni bese drugarka slavenickata ...... no koga kaza deka ke bidat prisutni mili em dragi faci od muskarci , resivme deka mora da i napravime cest na drugarkata .......da skratam....otidnavme .....atmosfera pienje , jadenje, muzika ..............bevme smesteni na kraj na golemata masa vo kjose ,a sproti nas
bas nasite simpatii ....se smeevme , odednas osetiv nekoe
cesanje so noga vrz moja noga pod masa .....za moment se iznenadiv sakav da se povlecam ....ama atmosferata si go napravi svoeto......si rekov cekaj malku se zadiras da vidam sto ke pravis koga ke idam direktno so nogata vo negoviot preden del......gi soblekov cevlite i direktno so nogata tamu .....mislev deka ke se iznenadi ke mi ja trgne nogata...........no toa ne se sluci...............
i sega sto ?? Sve poveke mi se davase do znaenje deka sum prifatena , deka me obozava mozebi i saka........... morav da prodolzam..........da ja branam zenskata ,a bogami i svojata cest na znaenje.......ne mi trebase bas mnogu....a i on ,se navedna nad masata ,site misleja deka mu se slosi vozdivnuvajki silno , a jas mislev deka nogata mi se naogja na najubavoto mesto na svetot i toa sve pred drustvo smeejki se so niv odzemajki im go vnimanieto za da ne primetat sto se slucuva pod masata..
ha! mozebi ne bilo kompleten ama bese zaeban polu seks na javno mesto............ ..
i den denes koga ke go sretnam prijatelot mi se nasmevnuva i mi veli ljubim noge !!!
a drugite se cudat sto pozdrav e toa.....
E pa toa e .......ako sakate veruvajte ako ne nemorate!!!
Nego ??? sega mi sledi vecera ili ne ??

Изменето од bijonse1 - 08.Март.2009 во 21:54
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 23:30
Da, edna prikaska pred spienje. Ja davam vecera za takva skazna
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 23:18
LOL  LOL LOLLOL LOLLOL e ajde tuie sto imalae kaj m bbilo najubavo da ne e temava vo zafrkancii neka se pofalat tieWinkWink i normano neka preporacaatLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 23:12
Sekoe imanje - znanje
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.