IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Парче облека/накит од кое не се двоите?..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Парче облека/накит од кое не се двоите?..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака Обратен редослед
mari20 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mari20 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 20:12
ЧИТАЈ ОБАВЕЗНО:        &nb sp; Па секогаш со мене си го носам мојот златен саат што ми го подари баба ми и многу убав саат.......И исто од мојата нараквица златна....аааа ќе заборавев за ланчето со камен за среќа..од тоа не се одвојувам..би ви препорачала да си купите од каменот за среќа..Има за вообичаена среќа,љубовна среќа,за учење и што се не...каменот се става во вода внатре со сол пред да спиеш..Нема да се покаете ако го купите..Јас имам вообичаена среќа и све ми иде од рака...ИЛИ НЕКОЈ ВЕЌЕ ИМА??

Изменето од maja
mari..sekogas za tebe:)
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2006 во 10:54
Да имам дел од накит ,прстен и тоа семеен од мојата баба кој го добив на поклон кога станав полнолетна.Од тогаш секогаш го носам.И сега сум приврзана за мојата бројаница која ја носам на мојата лева рака и која ја купив од Манастирот Св.Ј.Бигорски
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 23:26
Lanecot koj mi go pokloni majka mi za matura.
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 23:10
Имам еден прстен што ми го купи мајка ми кога имав 12 години и од него не се одвојувам
Кон врв
I am a bitch Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Март.2006
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај I am a bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2006 во 23:01
Имате ли парче облека/накит од кое не можете да се одвоите? И кое е тоа? Или можеби немате? Јас искрено немам такво нешто само што секогаш си го носам мојот саат на рака.
only bitch..I am not bеаutyful like you...I am beautyful like me ***
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.