|
Дали купувате оригинали? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMAM NEKOLKU CD ORIGINALI ME KOSTAA MNOGU I KOLKU I DA SAKAM NE MOZAM STALNO DA SI DOZVOLUVAM ORIGINALI , ZA DA SE SPRECI PIRATERIJATA TREBA DA SE NAMALAT CENITE VO SOGLASNOST SO NASIOT STANDARD, LUGETO EDVAJ IMAAT ZA LEB A NE ZA ORIGINALI |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano da sega ne ,pa neli ke bojkotirame ne e u red
|
|
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nese sekavam da sum kupil nesto originalno:) Alal da im na na onie koi sto mozat da kupat original:) ja ne..zalam:)))) |
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Orginali kupuvam retko no zatoa imam poveke od 5000 mp3 i piratski albumi
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si go sakal toj cdeto.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za rodenden si go dobiv led zeppelin II orginal i sum presrekjen poso epten si go sakam albumot
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam nekolku ama ne znam tocno kolku,ama najdragi mi se:"metropolis pt.2 scenes from a memory" od dream theater poso si go kupiv od stipendijata i dvd-to so koncertot na koj so e isviren ovaj album poso mi e poklon za rodenden a i mnogu si go sakav i od prethodno
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
AgainstMe
Нов член Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam 5 originali od koi 1 samo ne e domasen.mislam deka bi trebalo da kupuvame makedonski originali,a za onie od stranstvo moze da pocekaat.by the way originalite od mk benovi koi se underground i koi doprva trebe da se probivaat i voopsto ne se skapi.primer fpo ili dedicated for life |
|
ema*
Група Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam pari za frlanje po originali
|
|
Митко
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа, мене се ми е на хард дискови (во мп3 форумат) освен 2 ЦД-а. Така да, одговорот e НЕ. :)
|
|
Mitko
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обично сама си правам DOWNLOAD на она што ми треба
|
|
The_Grim
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e bitno dali e original ili pirat..bitno e da go dobijam toa sto go sakam...
|
|
Two muffins bake in an oven:
"Isn't it hot here?"-says the one. "Aaaahhhhh.....A talking muffin!!!"-says the other. |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi....99% e rokce ili metalce........
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |