|
Бисери на професорите |
Внеси реплика | страница <1 34567 16> |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорот по информатика стално не прашуваше: Ти чија си?, а ова у превод му значеше: Како се презиваш. |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овие се од мојот професор по филозофија:
- За утре да сте се изнафилозофирале и филозофијата да ви тече во сите крвни садови и тенџериња ( да ги научиме лекциите) - Што си се загледал така замислено низ прозорот, па натаму не е крајот на светот - Зошто еден ден не заборавиш да заборавиш? Го обожавав...........идол ми беше......... |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot profesor po informatika(da bide pozdraven)sekoj cas ni ja kazuva negovata vizija za nego...
''Sigurno, ste slushnale, deka jas sum aroganten, prepotenten, samobendisan....Epa da znaete deka ne ve izlazale.'' |
|
|
|
Емче Кремче
Група Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleeeeeeeee... Toa i kaj nas go imaat negde lupnato ama neznam koj |
|
Емче Кремче
Група Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova mu e na nasiot nastavnik po fizi4ko kako so mu e na Svarceneger "I'll be back" u Terminator;
"Море мало, ако те фатам, че те растепам, три дена нема да знаиш каку се викаш" |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za vreme na zemjotres profesorot ni rece:
deca ne se plasete jas se plasam |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.ako prodolzis da se glupiras ke ti ja namalem edinicata
2. Imate li 4ustvo za oset 3. deca vas so mokor 4arap ve imat li tepano 4. aj da go e**b nikoj li ne nau4i za deneska |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene vi kazuvale deka sum plashilo?...Epa eve me ...soochete se so plashiloto
|
|
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
географија: деца овде врне три години во годината
|
|
mai4ka
Нов член Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prof po filozofija kaj nas bese celata biser, presmetuva prosek i vika: 2+3 e 6 i toa koga ke go podelam na 2 e dva i pol, znaci toa ti e cista edinica. NIkoj ne ja stavi lgoikata kako stava oceni :):)
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професоре,Професоре, има умрено пиле на џамот!
-Остајте го деца ќе си летне |
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,, ...јужната граница е единствената што ги сече трите природни езера на Р. Македонија... ,,
Професор по географија... п.с границата завршува во Преспанско,... Изменето од BisernA - 17.Октомври.2008 во 18:50 |
|
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Profesorot: Ima li Dobri Volci za odgovaranje
ucenikot:Profesore nema dobri Volci samo losi ima Profesorot:Ajde stani Nikola da Odgovaras Jas:profesore nemam uceno za deneska Profesorot:Ako de stani ti ako ti neznaes ja ke ti postavam prasanje. Profesorot:Abe deca vie do koga sto toa nema uceno toa vi e evrejsko utre hahaha kolku e samo lud Ima Li Dobri Volci za odgovaranje hahaha |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decaa ajde site na oro
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |