IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Личност од медиумите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Личност од медиумите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 22>
Автор
Порака Обратен редослед
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 14:31
VASKO EFTOV - VO CENTAR , KANAL 5 TV
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 18:53
Vedrana voditelkata na vremenska programa na kanal5
let the force be with you
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 23:20

Дечкото со стегната вилица...
     Васко Евтов...  голема%20насмевка
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 21:04

Ми се бендисува исто и една црнка од МРТВ што води утринска програма (не знам како се вика) и уште една нова од пред неколку недели. Мислам, се гледа дека МРТВ во тој поглед има стандард и не пушта секого на телевизија, што мене многу ми се допаѓа. Сепак, сé е "на нивоу" (што би рекол Жика Павловиќ )
(со, рака на срце, многу ретки и ситни исклучоци).

Изменето од james dean - 19.Март.2008 во 21:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 17:32
Originally posted by CONTESSA CONTESSA напиша:

da i jas pred nekoj den razmisluvav kolku vistinski ja dolovuva svojata profesija.............mislam sekogas e sredena no ne vulgarno ili slicno,zboruva uramnotezeno i pozitivno.........

Токму така!
На оваа телевизија има и други водителки со слични карактеристики.

Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 01:40
da i jas pred nekoj den razmisluvav kolku vistinski ja dolovuva svojata profesija.............mislam sekogas e sredena no ne vulgarno ili slicno,zboruva uramnotezeno i pozitivno.........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 22:54

Многу ми се допаѓа онаа* плавата од Телма телевизија, што води некои емисии за сериозна музика. Мислам дека емисијата се вика Културна хроника . Одличен водител е - се гледа дека е интелегентна, фина, културна, а згора на се и топ изгледа (иако јас преферирам црнки ) Има многу убави очи

*не сакам да го употребам овој термин, ама што да правам кога не и го знам името.     

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 19:08
Originally posted by james dean james dean напиша:

Originally posted by IQ IQ напиша:

...jas chuv deka predaval na ekonomski do pred 6-7 godini otprilika, vistina e?
...

За тоа немам слушнато. Како што кажав, последен пат го имам видено (во живо) пред повеќе од 10 год. и од тогаш немам поим што се случува со него (освен што го гледам на ТВ како презентер)!

ok, thanks anyway

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:02
Originally posted by IQ IQ напиша:

...jas chuv deka predaval na ekonomski do pred 6-7 godini otprilika, vistina e?
...

За тоа немам слушнато. Како што кажав, последен пат го имам видено (во живо) пред повеќе од 10 год. и од тогаш немам поим што се случува со него (освен што го гледам на ТВ како презентер)!

Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 16:03
Jasmina Mukaetova
let the force be with you
Кон врв
tacna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јануари.2007
Локација: Bermuda
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tacna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 13:41
FERUS MISTAFOV
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 13:40
Originally posted by blashka blashka напиша:

Влатко Илиевски...од Морал...среќа

dobar izbor

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 11:43
Nekako mi se cini deka Latas e tema na mediumite i licnost na nedelata po emisijana kaj janko..
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 08:35

Влатко Илиевски...од Морал...среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.