|
ЧПП - Прашања околу хомо и бисексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еее Маци плус минус..има една изрека част изузетцима.
|
||
|
||
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Работата е во тоа што нема ништо ново : се се тоа дискусии од памтивек и смачено ми е се истите муабети да ги праиме. Ново - кога ќе се смени менталитетот на народов за земјата на поарно да ни тргне.
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле бе Маце каков си..што фали една информација плус минус одма ме скара Место да земеш да раскажеш што има ново ти .. |
||
|
||
Kali Ma
Група Регистриран: 23.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
некој/а кажа дека бисексуалците преферираат секс со девојка. Не е точно.... бисексуалноста е потенцијал да се чувствува сексуална привлечност или да се има сексуални релации со луѓе од било кој пол... Степенот на привлечност може да е поголем кон едниот пол но се тек на време може да се менува. Една пријателка еднаш ме праша: дали бисексуалците можат да бидат верни? во смисла ако се со машко секогаш ќе имаат потреба и од женско и обратно.... што мислите вие? |
||
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некако непотребно се интересираме за се и сешто. Ја не мислам за никој ништо - мислам за се*е. Што и да мислам јас за бисексуалноста (па дури и ти, Петко, Трајко и не знам уште кој), не е битно : таа постои. |
||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Табула раса---да, ма и те како секој од нас си е со посебни гени кои си наследил од родителот, така да не сме сите ЕДНАКВИ.....почнувајки од боја на кожа |
||
Motivation is game in my hands
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо страшно секој со својата сексуална ориентација .
Мене ме интересираше воопсто какво е гледањето на бисексуалците, како ги доживувате и едните и другите..? |
||
|
||
SpiningTheWheel
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO BRAVO KE KAZAM!!se so pram nikoj,ama nikoj da ne go zanimava...ama nadvor vo drustvo,na rabota,po ulica...sum choek i kako takov ke si se ponasham...jas veke 7-8godini odam samo so mojot pol,ama ima 2-3 so znaat za mene...a zosto?oti mi e sram?NE!!oti nema za so da go pakazvam i nametnuvam moeto mislenje na drugite..fala:) Изменето од RebeL |
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e rebel
|
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде доста со навредувања и почнете малце разумно да правите муабет!! Ако тврдите нешто, поддржете го со факти, дадете логично објаснување, а не колку ви се гадело или не. Гадењето е личен проблем.
Дај малце ко цивилизирани луѓе однесувајте се и почитувајте туѓи мислења!! Мacedalien и за те*е ова важи, досаден стана со тоа свирнувањето од позади дај нешто друго кажи шо ќе држи место..... знаеш дека со тоа не се постигнува ништо, па и да е вистина кој ќе ти признае? Напаѓај го аргументот, а не личноста која аргументира!! |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Idi prvin ti prosaraj si go mozokot so nekoja vijuga prostak eden!!! |
||
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be gluperdi edni : homoseksualnosta ne e pticji grip ili daunov sindrom za da se stekne aloooooooooo! Ve vas gjavolot za da bidete tolku pametni ili? |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |