|
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ и други детски песнички |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SI-DO |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako li jas da porasnam
se do nebo se do zvezdi visoko,nea da ja nadrasnam i da recam malecka ti si mala kuklicka.. e ovaa od kade bese od zlatno slavejce ili Sido??ne mi tekinje.. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и да врне и да вее
татко ми душа дава на фудбал да ме носи а пак јас кутриот здрврно стојам не ме бива што да правам чавките ги бројам ова само за мене песна |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od Zlatno slavejce 1995 god.bese..hahah |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa tamu i pocna ona..zlatno slavejce 1995 god.so pesnata Kauboj Sasko i kauboj Vlatko..hahha |
|
deyan
Нов член Регистриран: 20.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka NONA NEDELKOVSKA e za vo zlatno zlavj4e
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nkola,Nikola
nesto cudno mi se slucuva, sto e toa znae majkami i mama me poducuva, Salalalala,salalalala samo uste devet godini.... |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bobi bas mi e gajle po tebe nema da patam
knigite sto ti gi dolzam postenski ke ti gi vratam!!! |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дајте раце да играме |
|
marija_sk
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja imas taa za kire bananamen? |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tose tose glavo prazna,,,,,,,i tn.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na 11.13.2007 godina kje odam ma zlato slavej4e u 10 4asot od shkolo do tamu e togash kje ispejam nekoja pesna od zlato slavej4e
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa ne mi tekinja od kaj bese
ma-te-matika pro-ble-matika a-rit-metika fakja panika |
|
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa od super zvezda, poznata e
koj si nosi cadorce ne navrnuva aaaaaaaa si pominuva aaaaaaa ne nastinuva il cekaj........... mi tekna edna stara mare mare marionka lici na japonka ili ovaa.... flamenko flamenko tropni so noga pleskaj so raka Изменето од zabegan - 26.Август.2007 во 12:50 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |