|
Мрзлива тема.... |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и кај нас ги викаат калчуни и мене ме мрзи да барам потекло |
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Овие кај мене ги викаа калчуни. Можат да бидат вака високи иако често се ниски. Ме мрзи да барам потекло на зборот.
Изменето од evangeline - 23.Јануари.2014 во 23:01 |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ме мрзи да му објаснувам на дабе..ама ај
Овие плетениве се, а тие твоите се опинци |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас мислев дека ова се галоши а баш ме мрзеше да барам слика Изменето од Анастеа - 23.Јануари.2014 во 22:52 |
|||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изгледа jа мрзи да преведува
еве jас ке преведам Изменето од д4б3 - 23.Јануари.2014 во 21:32 |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako ne te MRZI prevedi |
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене ме мрзи да мрдам денес.
Имав напорен ден со уште понапорни луѓе. Лудница.
|
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја снема. изгледа ја мрзи и да пишува, или отиде галошите да ги сплете |
|||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Калипсо ме инспирира
И мене ме фатила мрза. Дури ме мрзи и вовед да напишам. Не па и дека треба некој вовед. |
|||
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |