IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Каква музика слушате
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каква музика слушате

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 17>
Автор
Порака Обратен редослед
KRUGER Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KRUGER Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2009 во 19:20
Омилена група - NIRVANA (((: иначе главно панк-рок, ска-панк, alternative rock & nu metal.

Изменето од anastea - 09.Март.2009 во 00:36
Кон врв
Klapsomun Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 2050
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Klapsomun Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2009 во 21:10
Riblja Corba
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2009 во 11:21
sekakva, da mi e prijatna i da mi odgovara na momentot
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2009 во 19:53
..se zavisi od raspolozenie...
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2009 во 19:44
слушам се шо е убо и што може да ме привлече на првото слушање,..али највеќе слушам поп,рок,r'n'b,..
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
cafe Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cafe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Февруари.2009 во 10:06
Vo poslednite godini od 90 god. slusam isklucivo stari hitovi od na moite vremeto sto se hitovi pa i so generacii od poznati pejaci i grupi od rock,disco, dance music,baladi   i dr rap malku.tehno takvi rab. bum tres css css sranje u boja ne fala.
Кон врв
Phantomlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ThrasheR

Регистриран: 11.Септември.2008
Локација: Битола
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Phantomlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 11:00
Омилена музика ми е рокот и металот,поточно ништо друго не слушам освен то.

Изменето од Phantomlord - 13.Септември.2008 во 13:09
Кон врв
Рокси Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2008
Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Рокси Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 15:24
Originally posted by micevski micevski напиша:

Kazete kakva muzika slusate i vaseto mislenje zs aa muzika e najdobra]

Претежно слушам рок, и нешто малце метал, реге, блуз...
А за тоа која е најдобра музика, ЗА МЕНЕ е рок, за некој друг можеби е рап итн итн... индивидуално е тоа
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2008 во 16:06
поп и r'n'b
Кон врв
MaR Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2008
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 23:55
Gledam ovde ima od sve po neso od narodno pa do metal,
ako, ako, ja slusam rap,rap i RAP
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 02:55
Originally posted by n1k0La n1k0La напиша:

Aj kazi mi dali metal e muzika toa se ludaci satanisti izopaceni ludje se toa kazano TRESOGLAVCI !!!
еј колку
сатанисти? да да јас го обожавам сотоната и сум тотален антихрист? дај не ме заебавај
изопачен? па никот ми е забеган, значи изопачен сум? абе дај не ме заебавај
тресоглавци? а, па ја мислев дека тоа е здраво, ги зајакнува мускулите на вратот и ти ја раздвижува крвта малку
колку ми се смешни вакви коментари како овој газење%20од%20смеење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Tiger Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јуни.2008
Поени: 234
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 16:57
Слушам се што ке ми се допадне...најмногу хип-хоп

Изменето од igreto - 13.Август.2008 во 16:58
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 15:31
jas slusham se od turbo folk preku tehno i trans do metal trash gothic, ama bash se
faster then light :D
Кон врв
Black_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Beauty in Darkness

Регистриран: 12.Август.2008
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Black_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 04:55
Originally posted by n1k0La n1k0La напиша:

Aj kazi mi dali metal e muzika toa se ludaci satanisti izopaceni ludje se toa kazano TRESOGLAVCI !!!

Нормално дека металот е музика али не за секого. Не може секој да ја разбере уметноста на таа музика Се гледа златен мој колку ти глупаво размислуваш....лудаци, сатанисти исопачени луѓе...и на крај па тресоглавци...Секој има различен вкус и не можеш за некого да речеш дека е луд или ваков таков ако слуша метал...А турбофолкерите што се? Да почнам јас со листа? Кремци, сељаци, неиживеани.....да продолжам? Ако металците се тресоглавци тогаш турбофолкерите се тресок*рци што врска немаат од вистинските вредности на една квалитетна музика. Се извинувам за офтопиков. Само да знаеш какви песни може да ти напише еден металец ахх
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.