![]() |
|
Дали сте спремни за смртта? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | ||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јас долго време не мрднав од нулта точка... имав периоди кога стигнував и до - 10000000... но дојде мигот кога сфатив дека не умеам сама да излезам побарав помош и бев спремна да ја примам... Сега се трудам и кога не знам како сама прашувам. Некогаш ги терам луѓето во п. м. и не примам совети, но сето тоа се процеси во животот кои не носат некаде, а тоа некаде е до себеси.
![]() Со кои мисли се носиш надолу по скалите? Тоа е прашање кое понекогаш си го поставувам кога ќе залутам со мислите. Свесноста е многу важна.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
Martin87 ![]() Група ![]() Регистриран: 05.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 68 |
|
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Во животот некогаш се случуваат крајно непредвидливи работи, кога убави, кога неубави, но деновиве сфатив дека навистина е исплатливо да се почека за убавите... но убавите не секогаш сами по себе доаѓаат, некогаш треба самите да се избориме. Всушност ние секогаш се бориме кога свесно кога несвесно, но свесното превземање акција е најубавото нешто што мене ми се случило. И не, не сакам да умрам, сакам да си го одживеам животов со сите ups & downs.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
|
Јас се плашам само од болна и мачна смрт. Иначе ако е брза воопшто не ми е страв од неа.
Немам којзнае колку убав живот па да се плашам да не останам без него ![]() |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
таа е сигурен гостин, но не знаеш кога ќе те посети... затоа, секогаш сум подготвен за него. ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
И покрај сите тешкотии надежта не’ чека на некое среќно место каде се сите насмеани и спремни за сликање
![]() |
||
![]() |
||
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
|
И да не сум спремна таа ќе си дојде....
Имам примери, каде што и 90-сет годишници па не се спремни... Никој не е спремен... Тој што вика дека е спремен...лаже....
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Амин!
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
|
И да сте спремни секогаш да ги закопате своите мртви. |
||
![]() |
||
|
Јас сум доста припремен. Најверојатно бидејки сум во депресија. Се сеќавам на една случка: се возев во авион и авионов почна ептен да се тресе и да се накривува. Сите се заќутеа а јас како нездрав си се смеев. А можеби и стварно сум малце нездрав
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
воопшто не се плашам од смртта... ама тоа не значи дека ја очекувам да дојде...
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
неможе да сум спремна,јас се плашам од неа
![]() |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Смртта неминовно ќе дојде еден ден... да сме подготвени секогаш да го дочекаме сегашниот миг на животот и љубовта.
![]() |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
|
Не сум спремна за смртта.
Што и да се случи со мене во иднина... никогаш нема да бидам спремна.
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |