IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Комплекси
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Комплекси

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака Обратен редослед
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2006 во 16:47
не не не, јас сум ДООЕЛ  дуќан
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2006 во 16:46
а ти си значи комплексен дуќан!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2006 во 15:12
епа сеа знаеш како е, дуќан мора да биде квалитетно опремен
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 20:20

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

не е точно, во мене се кријат горско, скопско, битолско, смирноф, балантајн, тичерс, финландиа....

e sega me zakopa kvalitetno

i jas prasvam nekoj gluposti, ko da ne znam deka si opsednat, i poln istovremeno so pivcinja, i to od site vidovi

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 19:44
не е точно, во мене се кријат горско, скопско, битолско, смирноф, балантајн, тичерс, финландиа....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2005 во 19:35
 dosega samo ti ni go pogodi krajot, vo tebe se krijat vizionerska mok
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 22:27
крајот не знам кај че ни беше, али ќе тераше накај демир хисар гарант
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 22:17
Originally posted by joki joki напиша:

abe jas be da bea site ko mene kaj ke ni bese krajot?

paaaa.....na krajot?

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 22:14

abe jas be da bea site ko mene kaj ke ni bese krajot?

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 18:12
Originally posted by joki joki напиша:

oooooodlicna tema

mislam deka svetot e preplaven od ikskompleksirani stvorenja, yes da izgleda i ne postojt coek so nemat kompleksi, jas( barem taka mislam) sum svesna za moite kompleksi i se trudam da gi svedam na minimum, za kako sto rece alekta, da ne go povredam opsestvoto okolu mene, a pred se da ne se povreduvam sebesi

tooooo yoki! kamo site da razmisluvaaa kako tebe....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 17:40

oooooodlicna tema

mislam deka svetot e preplaven od ikskompleksirani stvorenja, yes da izgleda i ne postojt coek so nemat kompleksi, jas( barem taka mislam) sum svesna za moite kompleksi i se trudam da gi svedam na minimum, za kako sto rece alekta, da ne go povredam opsestvoto okolu mene, a pred se da ne se povreduvam sebesi

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 13:54

site lugje normalno imame kompleksi....

kaj nekoi lugje se poizraziti, kaj nekoi ne, nekoi se svesni za svoite kompleksi nekoi ne....

strasno e da imas kompleksi....vo sekoja sredina, pred site kje gi istaknuvas i si pravis loso samiot sebe a loso vlijaes i na drugite.....

svesni li ste za vasite kompleksi? mozete da zboruvate otvoreno za niv?

Изменето од Carnation
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.