![]() |
|
Како би му напакостиле на членот над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 109> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ќе го частам ладно пиво, надвор на тераса
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,,vo rezervoarot od motorot edna lazhica sheker,,,i malo sutra nagosti kaj gabi,,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Ke i dojdam nagosti nenajaven
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Ќе му ја украдам возачката од хамерот, да го казни полиција
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,,bela boja vo shtrafti ke bidit ko zebra,,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Ќе и ги украдам состојките пред да го направи јадењето
![]() |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
ko che pochni zlobno da mi se smee kje i mavnam eden shamar i kje ja nateram i drugiot obraz da mi go svrti.. onaka po nashki
![]() ![]() Изменето од outlook123 - 10.Јануари.2016 во 00:20 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
На сон би ја напраила ќелава, ќе ја исшкртев цела со фломастери дуготрајни, и ќе чекам да се разбуди...
Да се види у огледало... Пахахахаха, че застанев пред неа и че и се смеев у фаца. онака злобно!!! Оутлук, да ми договориш состанок со спирос, утредента че не најдиш испоубиени, на душа ќе не носиш... ![]() ![]() |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
aiiiii panteru!
![]() e sledniot pat kje gi sliknam i kje ti gi pratam.. ![]() Изменето од outlook123 - 09.Јануари.2016 во 23:52 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
ќе и ги изедам направените (загорски) штрукли
![]() |
|
![]() |
|
ќе и договорам состанок со спирос!
![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
![]() ![]() |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
![]() |
|
На секој пола час ќе му пеам пред врата Коледе-леде
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ќе и ја земам шубарава, да и студи
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 109> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |