|
Што е секс без оргазам? |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako orgazam e celta togas sex e obicno sredstvo celta gi opravduva sredstvata zboruvate tuka za SREDSTVO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како ли тоа практично би го извела... |
|
CuciTo
Сениор Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е баш тоа е премија да го оставиш на пола пат да види он убаво
|
|
★ Мајка го прашува синчето:
– Кажи ѝ на мама, како прави кучето? – Ав, ав. – А мачето? – Мјау, мјау. – А како прави глувчето? – Клик, клик. ★ |
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неуспех како машко... за оној кој не е сигурен во својата машкост... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма оти питате само жените овде???
па по интересно ке биде што ке кажат мажите...што е за нив секс во коjто не достигнале до целта? ете, тоа е интересно. и не просто интересно туку поучно за жените. |
|
CuciTo
Сениор Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
точно така |
|
★ Мајка го прашува синчето:
– Кажи ѝ на мама, како прави кучето? – Ав, ав. – А мачето? – Мјау, мјау. – А како прави глувчето? – Клик, клик. ★ |
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жената не мора да постигне...
оргазам... секогаш... барем така викаат... незнам зошто им верувам... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од brza - 24.Август.2010 во 18:21 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ко порнич на радио... ајт....неам више коментари...
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа некако би му дошло како риба без вода
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto se zboruva za zenski orgazam kako za Misson Impossible?
Sekoja zena e sposobna da go dostigne orgazmot duri i po kratka stimulacija,no samo ako dovolno si go poznava svoeto telo i ako slobodno diskutira so partnerot za ona sto go saka i i e potrebno ....
A se dodeka se vnimava na toa da ne se povredi necija MASKOST ... orgazmot za mnogu i ke ostane UTOPIJA ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ziva vistina e.....mnogu mnogu zneski....ne dozivuvaat orgazam....a poznavam i tkavi koi po godini bile so svojot partner i na kraj ne doziveale orgazam
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само овоj пост ми направи силен впечаток.оти е вистинит. оргазмот не е само секс, на ти го- даj ми го, туку доживуване на особата, со коjато си. оргазмот е како добиток од лутриjата за жената. токму поради тоа би требало да се отвори подобна тема. но не со подобен наслов и поjаснуване. Изменето од pagane - 24.Август.2010 во 13:43 |
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |