IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е најдобриот политичар ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е најдобриот политичар ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 25>
Прашање: Кој Е Најдобриот Политичар ???
Одговор Гласови Статистика
3 [0,05%]
3523 [61,16%]
2065 [35,85%]
36 [0,63%]
2 [0,03%]
8 [0,14%]
103 [1,79%]
20 [0,35%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
zaba_mk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaba_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 03:09
da ne preteravte malce so politickiov marketing so anketava???
ne e sve u pari i u slava..
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 01:59
Originally posted by kokomoko81 kokomoko81 напиша:

da .....samo rano e da glasass za mene ... ima vreme ....

aj koa ke bide kampanjata imas od mene eden
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 01:31
da .....samo rano e da glasass za mene ... ima vreme ....
......
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 01:09

koljo

ama ja go sakam gruevski
 i za nego bi glasala steta sto ne e staven!

i ti si koljo a
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 00:43
koljo
......
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 00:43

eve me....

koj si ti?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2006 во 20:54
eve me....
......
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2006 во 20:49
KOLJO KADE E??? 
JA ZA NEGO SUM!!!
Кон врв
al^islam Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2006
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај al^islam Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2006 во 16:54
nieden nee e dostasan da bide politicar na r.makedonia barem do sega
ikre
Кон врв
igor_bt_mk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јули.2005
Локација: Macedonia
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igor_bt_mk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2006 во 02:17
Ристо Пенов го одработи то шо му беше дадено. Сега требаат свежи луѓе, доста е од него !!!!
www.titoslavija.com
Кон врв
bacilo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Јули.2006
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bacilo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2006 во 16:48
Originally posted by cnnsoft cnnsoft напиша:

ñàìèòå ñå çàåáàâòå ñòî ãëàñàâòå çà Òðèôóí Êîñòîâñêè, ¼àñ ñóì ìíîãó ñðååí øòî ñóì ãðàƒàíèí êàäå øòî íà âëàñò å ÑÄÑÌ, áèä弝è òóêà ñåêîãàø çíàì äåêà íàøèîò ãðàäîíà÷àëíèê ðàáîòè ÷åñíî è ñå ñî öåë äà ¼à íàïðàâè ìî¼àòà îïøòèíà ïîáëèñêó äî öåëòà.

ÐÈÑÒÎ ÏÅÍÎÂ ÁÅØÅ ÇÀÊÎÍ, àìà ãî çáðèøàâòå, ïà ñåãà ñàìèòå ìîæåòå äà ñè ãè êðøèòå àâòîìîáèëèòå ïî äóïêèòå íà óëèöèòå.

епа ако толку ти е убаво со градски татко од сдсм тогаш ај дојди кај мене на гости оти кај нас -големиот човек-е од сдсм па ке те видам после.па од кафана не е излезен бре ејјјјј!со неговите квази-соработници и самонаречени експери јади и пие по меаните,а дали некаде платил?е тоа малку потешко е.па како да плати кога е чауш човекот!нели
baciloto na bucko
Кон врв
laki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Јуни.2006
Поени: 1107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2006 во 01:49
Eeeeej batka oladi malku pocna da se penish.Site se za nikade e sega treba da se odbere pomaloto zlo.Ja licno sum za Marjanovic pa coekov so site se iskara prav balkanec.  
Кон врв
cnnsoft Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Август.2005
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cnnsoft Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2006 во 01:39

самите се заебавте сто гласавте за Трифун Костовски, јас сум многу среќен што сум граѓанин каде што на власт е СДСМ, бидејќи тука секогаш знам дека нашиот градоначалник работи чесно и се со цел да ја направи мојата општина поблиску до целта.

РИСТО ПЕНОВ БЕШЕ ЗАКОН, ама го збришавте, па сега самите можете да си ги кршите автомобилите по дупките на улиците.
Македонија напред,
не назад!
Кон врв
rosica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rosica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2006 во 20:19
za mama i tato se znae TITO za nas mlasive i nema nekoj politicar so izvrsil ili vrsi nekoe golemo vlijanie site se glupi
rosica
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.