Нејзиното име е Лудивине Кадри, а нејзините облини ги покажа на плажа во Мајами, уживајќи во друштво на семејството и пријателите.
![]() |
|
Жените на фудбалерите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Автор | |||||||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
СОПРУГАТА НА БАКАРИ Е ВИСТИНСКА СЕКС БОМБА!![]() Нејзиното име е Лудивине Кадри, а нејзините облини ги покажа на плажа во Мајами, уживајќи во друштво на семејството и пријателите. |
|||||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||||||||
Изменето од Valerija - 02.Април.2018 во 15:33 |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||||||||
Сите се прекрасни, но би гласал за оваа последнава Микела, ми изгледа некако најшармантна.
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
||||||||
Најубавите сопруги на фудбалерите
Мелиса Сата (Кевин Принс Боатенг) Сара Карбонеро ( Икер Касилас) Амра Силајџиќ ( Един Џеко) Џорџина Дорсет (Том Клеверли) Јоланте Снајдер (Весли Снајдер) Микела Кватрокиоки (Алберто Аквилани) |
|||||||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
||||||||
Швајни и Ана
![]() |
|||||||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
Изменето од Valerija - 02.Април.2018 во 15:31 |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
||||||||
Времињата се менуваат, повеке од сигурно а со нив и ние лугето...
Едно време фудбалерите важеа за неписмени грубијани со спортски дух и беа чест предмет на исмејување од страна на жените(барем тие убавите) кога се работи за нивната привлечност. Се случи економска ренесанса во тој спорт како и во многу други и сега се фудбалерите атлетски предмет на обожавање и неретки секс симболи, исто како што едно време беа глумците и музичарите. Ние останатите не-фудбалери ке мора да си купиме барем по еден пар копачки со штуцни-чарапа и по еден успешен дрес за да не приметат преубавите жени на денешницата, покрај толку фудбалери денеска ![]() Инаку на темава конкретно (ако веке се мора),онаа Melissa Satta на Kevin P.Boateng od Shalke 04 ![]() https://www.youtube.com/watch?v=YonZgQijwe0 Изменето од Mazak - 24.Мај.2015 во 22:15 |
|||||||||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
Во центарот на вниманието поради деколтето на сопругата
На гала вечерта на Манчестер Јунајтед, на која се избираше играч на годината, главна ѕвезда стана резервниот голман Андерс Линдегард и тоа пред се поради деколтето на неговата атрактивна сопруга. Имено, сопругата на Лидегард, шведскиот супермодел Мисе Бекири на манифестацијата дојде во тесен црн костум, под кој не носеше ниту кошула, ниту градник. Така, тренерот Луј ван Гал, другите играч на Манчестер и нивните сопруги, меѓу кои е и многу попозната Колин Руни, паднаа во втор план поради атрактивната црнокоса со која Линдегард се ожени во 2014 година. Мисе и Андерс се венчаа на Маурицијус минатата година, а во 2012 година станаа родители на синот Џулијан, пишува „Дејли Мејл“. Таа е родена во Малме, а родителите и се со потекло од Албанија. Изменето од Valerija - 02.Април.2018 во 15:33 |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
Изменето од Valerija - 05.Август.2018 во 21:58 |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
![]() Lisa i Thomas ![]() Lahm i Claudia Изменето од Schatzii7 - 14.Јули.2014 во 23:48 |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
Убавицата на финалето - Која е девојката на фудбалскиот херој Марио Геце?Зад секој успешен маж стои успешна жена, а зад секој успешен фудбалер најчесто стои успешна убавица. Марио Геце е јунак на овогодинешниот мундијал, но ова е приказна за неговата поубава половина - манекенката и пејачка Ан Катрин Бромел. Синоќа, до самиот крај на натпреварот Геце го дочека крунисувањето со својот тим, но штом заврши церемонијата, фудбалерот истрча во прегратките на својата убавица која го чекаше покрај теренот. Новиот германски херој е во врска со 24-годишната Бромел веќе 2 години и двајцата неколку пати до сега истакнале дека не им е потребно ништо повеќе од приватните забави на јахтата на Ибица. На Ан Катрин и пречи кога ја препознаваат како девојка на фудбалер, затоа што сака сопствен успех и своја слава. Затоа, се обидела со манекенство и музичка кариера. Под уметничкото име Трина Б објавила 2 песни кои сепак не остварија некој посебен успех. Но, таа не се предава затоа што не и е во план да биде новата Бијонсе. „Музиката е мое хоби. Пеам затоа што уживам, а не затоа што имам глас како Бијонсе,“ изјавила згодната Германка во едно интервју. |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
![]() Ен Катрин Бромел ( Марио Гетце ) ![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
Изменето од Valerija - 02.Април.2018 во 15:34 |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |