|
Раскажете некој филм |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааа...во вториот дел глуми онаj Сергеj Безруков или Санjа Белов од сериалот " Бригада"...голем шизик!!!
Изменето од pagane - 01.Април.2010 во 15:01 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ironija na sudbinata II
izgleda vo prviot del ne im uspealo da ja izigraat sudbinata pa posle 30 godini sinot na Zhenja si resil da si proba srekje i i se uvalil na kjerklata na Nagja vo ist stan na 31 dekevrvi i se prepraval deka e pijano za da ja kjari kjerkata koga tate ne uspeal ono i tate dojde da si go pribere sinot od Sankt peterzburg, oti gradot za tie 30 godini go promelil imeto i dvajcata na kraj uspeale i si gi kjarile zenite tate poslem 30 godini a sinot poslem 2 dena toa znaci ili denesna generacija e posposobna ili mnogu ne mu mislit i ne tegnit pitu Изменето од anakin - 01.Април.2010 во 14:49 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
п.с. и уште музика од филмот:
http://www.youtube.com/watch?v=iDBSPidTZ8c&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=YSnu0cI6jNI&feature=related иииииии : http://www.youtube.com/watch?v=ttc34nAX2YI&feature=related Изменето од pagane - 29.Март.2010 во 21:41 |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=yjcaVuKuixE
а еве и музиката од филмот... омилен моj...Браво што си се сетил! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IRONIYA SUDBY
Ѕtignavme na kraj i do eden ruski film od zanr komedija romansa i zaeb. Dejstvieto zapocnuva na 31 dekemvri vo Moskva. Tojca drugari Ivan , Ivan i Ivan reshija da odat vo sauna pred ga go ispratat eden od Ivancite vo Leningrad, da si proslavi tamu Nova godina. i taka tie osim shto se saunirale i se nacukale od vodka i seljotka kao rusi pred finale vo hokej i koga dojde vreme go ispratile drugarot na aerodrom vaka pijano kako svinji nemozele da se setat koj Ivan da go pratat i go odnele vo avion najpijaniot koj kje so vikame Serjoza, za da nema zabuna. Toj Serjoza ama ic ne trebal da bide vo Leningrad oti doma u Moskava go cekala nesimpaticna verenicata za lep provod na Nova godina pri pristignuvanje vo Leningrad se kacil vo taxi, kade Serjoza malku se otreznil i mu kazal adresa na taxi vozacot. E sega sho e fintata so Ironijata na Sudbinata mozete da zamislite deka i vo Moskva i vo Leningrad postoi ista ulica ist broj ista zgrada i ist kluc vo ist broj na stanot, niso cudno ako se slucuva vo Sovetskiot Sojuz, i tie nema da izmisluvaat topla voda, znaci razlicni iminja razlicni zgradi ili razlicni klucevi. i taka nasiot Serjoza si vlegol vo demek negov stan, i pocnal da se trezni, maler bil shto vo toj stan dojde vistinska stanarka preubavata plavusha, neznam kako se vikala no kje ja vikame Svetlana ,mozebi pogodiv od prvi puta,koj da go znae sega pola saat se nategat civ e stanot vadejki licni karti i klucevi dokazuvajki koj e vistinski stanar se dodeka ne svati Serjoza deka go utnal svojot stan minimum 3000 km, jbg Rusija e golema sega so da se pravi, moraat da slavat Nova Godina zaedno Serjozha, Svetlana i nejziniot dosaden verenik uz inoricni slucki vo koi na kraj Serjoza i Svetlana kje se spandzaat i kje se zasakaat i na kraj uz ruski ХЕППИ ЕНД- horosho, kje gi spoi sudbinata vo srekjen zivot do penzioniranje, valjda SUDBINA E ZAEBANA RABOTA I VOGLAVNOM KJE VE ZAEBE KOGA
NAJMALKU OCEKUVATE OSIM AKO NE ZIVEETE VO NEKOJ RUSKI FILM, ili film
uopshte
za site koi do sega ne se zaljubija— nacukajte se koto magare i pravec Petrovec Alexandar Veliki. |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И вампирите се дрогираат?
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
mamba
Сениор Регистриран: 22.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
filmot se vika gradot na vampirite vistinska prikazna cel grad e opsednat uplasen i skrien vampirite sekoj den zemvat po edna zrtva i ubivat prav horor so mnogu muzika vampirite se drogirat pijat i ubivat zadovolstvo e da se gleda
|
|
mamba
Сениор Регистриран: 22.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
filmot e zakon
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
патем,
не ми го расипа филмот. се` е точно така и твојот коментар е сосема на место. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku imam molba do moderatorite
ne gi brisete komentarite koi ne ja rasipuvaat temata |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го гледав пред една година
ова ми е како римејк |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nadevam deka go gledase filmoj
ako ne sega ti e rasipan |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |