|
Која земја би ја посетиле? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од Majkl - 30.Декември.2009 во 21:42 |
||||
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne mrdam od ovaa ubavina nigde,a EVROPA ako saka da dojde neka plati viza
|
||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aaaaaaaaa koj vi e kriv ???
zashto na vreme ne gi promenivte dokumentite? znaete od koga imashe najava??eheh hehehe jas vo septemvri komplet gi srediv za eden chas...vi se veruva?? e sega najavuvaat poskapuvanje na struja za 10% ... jas ushte od sega prevzemam merki.... koj rano rani.....koga site ke trchat ....toj ke spie... zhelba momentalna nemam sega za poseta ... najverovatno vo mart mislam za Lisbon neshto....zdravje Изменето од bijonse1 - 24.Декември.2009 во 11:30 |
||||
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
јас минатата сабота имав закажано али им паднал системотништо ново кога прашав кога да одам пак,следеше одговор КОГА САКАШ брееееееееееееееееееееј ДЕМОКРАТИЈА еј |
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Уште малку.
За биометриски ми е закажано на 6.06.2011 во 10.10таман да заштедам некоја пара. |
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
MACEDONIA
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
а и плус пре би да отидам некаде на викенд во земјава со друштво, одколку да трошам пари на грандиозни патувања |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Е сега и ти, кај те пуштаат без проблем да појдиш пак сакаш и да останиш... Не иде тоа така...
|
||||
igorcence
Група Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Switzerland i ne bi se vratil
|
||||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
definitivno Italija i Spanija
|
||||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Никаде! Не ми се трошат пари
|
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
roki09
Нов член Регистриран: 06.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nigde dzabe e se koga e teska siromastija vo mkd DA IMAM PARI 15 MIN NE SEDAM OVDE ODMA USVET KE FATAM DA SE IZBEGA I DA SE ZARABOTTI NESTO- TUKA NEMA LEB
|
||||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Тоа ти е, карма на нормалниот Македонец.
Барем фантазирањето е бесплатно. Идемо даље. А поларната светлина ќе ја видиме? И фјордовите? |
||||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |