![]() |
|
Љубов со истиот пол |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | ||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() п.с. ја би сачмарка у глава на тие искривопалчените ![]() уааааааааа за нив (поготово за оваа , ај да не ја велам, мамата нејзина ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Наставниците не учат дека тоа е болест.
Медиумите не учат дека тоа е нешто природно. Другите, дека е само сексуална ориентација. На кому да веруваш, прашање е сега... ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
При толку згодни и паметни мажи,љубов со исти пол
![]() Благодарам.....НЕ
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Tokmu tamu kade sto trgnala i MODERNATA civilizacija ... vo PROPAST ....
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
Rasneme i se razvivame...ziveeme i umirame...sakame za da bideme sakani... Gledaj ja istorijata i ke vidis kade toa odela sekoja napredna civilizacija....hi hi hi ![]() Rimsko carstvo(prostitucija,hazard,alkoholizam,incest)... |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Samo covekot moze da bide tolku glupav za da i objavi vojna na Prirodata, dodeka zivotnite se pokoruvaat .... samiot sebe se vodi vo propast ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Ама признај дека сакаш да гледаш како се галат девојки... ![]() ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Vercingetorix ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
|
Бљак! [:-&]
![]() |
||
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
tuku aj neka mu e cestit praznikot ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
|
![]() |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
gospod gi sozdal mazot i zenata i se grozam od t.n .ljubov od ,,istiot pol,,
![]() |
||
![]() |
||
|
za toa i alarmiram |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() ![]() A ako go zamenat "cmakanjeto" so ubavo baknuvanje...? ![]() Изменето од Marko Polo 1 - 31.Јануари.2010 во 17:44 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |