|
Пожар во манастирот Св. Јован Бигорски |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не ја расипуваме темава со меѓусебни препукувања, ок?
Секој си има право на свој став и размислување, да ги почитуваме |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, опседнатоста е поопасна од пожар, зависи од предметот на опсесијата и нагонот.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тој народ во реканскиот крај НИКОГАШ и не се делел по основ вера ..... а за националност и нема што да се дискутира ......
а инаку , опседнатоста е таа која е поопасна од секој пожар .........
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар треба напишаното во весник да го креира моето размислување по секоја цена? Мозокот ни е даден дса размислуваме меѓу друго и за причинско последичните односи околу нас. Едноставно, така си размислувам ЈАС, сеедно дали некој ќе се сложи со мене, ќе ме осуди или ќе биде рамнодушен. |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За поздравување е што обичниот народ од околината се солидаризираше и помагаа сите, без разлика на националност и вероисповед!
Ќе ни се случуваат за жал вакви катастрофи, кога оние што треба наместо да се грижат за обезбедување и зачувување на нашето културно богатство, се занимаваат со матни зделки, купување хотели, автомобили и сличен луксуз... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а не пишува дека бранко е запалил
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во денешен Вест пишува дека кујната била комплетно реновирана пред една година...
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
до каде може да се оди со оваа хистерија ?
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема, нема
|
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај немој
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
П.С. Бранко и она...она..сувото, да не го речам правиот израз ќе ме караат
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар Бранко не е кривоверец?
Му е гајле многу за културно и религиско богатство, кај може да се помири со факт еден Груевски да “ја внесе“ Македонија во Европа, а не тој? Кадар е се да направи, впрочем останаа многу сомневања за негово инволвирање во атентати...Бране е бескрупулозен човек, мафија, не може да се помири дека не е на власт па само буцка... Чадот од Бигорски мирисаше на виски...на Бранко. Кој што сака нека рече, за мене Бранко е кривец. Изменето од maria_magdalena - 01.Октомври.2009 во 10:49 |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само кривоверци палат цркви и манастири , така покажала историјата
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми мириса на Бранко...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |