|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 34567 43> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Like a gift from the heavens, it was easy to tell,
It was love from above, that could save me from hell, She had fire in her soul it was easy to see, how the devil himself could be pulled out of me, There were drums in the air as she started to dance, Every soul in the room keeping time with there hands, And we sang… |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nekada pozelis...
da me vidis...ili cujes moj glas.... NEMOJ...NEMOJ................ |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OD LJUBAVI DO MRZNJE - Dzej ( mnogu ubava balada)
Ako od ljubavi do mrznje
ima tako malo ja bih hteo da me mrzis najvise na svetu Ali bojim se da tebi Refren 2x I ne bi ni jedan trag Odavno sam krivicu Sto more mojih suza |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIZ REKU ZIVOTA
Nocas stojim na ivici pakla
korak mi fali do samog dna Najvecu sam ljubav ispratio muski sad sam u kandzama tuge i zla Niz reku zivota plovim Moje ime mrtvo je za tebe Niz reku zivota plovim |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kad te sudba otrese s kaputa
Ko ugažen snijeg Znat ćeš čovjek je zvijezdama sluga Sasvim nespreman za bijeg Znat ćeš odavno slijede nas vuci I njuše nam trag U moje stihove ti se zavuci Tamo si sigurna Sigurna od svih Na mojim rukama gdje smo ti i ja Goli pod zvijezdama I tko smo mi pod nebom Na podivljalom moru Nego ljuške oraha Daj mi svoju ruku Da preplivamo more Sve do ruba svemira Po kojoj boginji si dobila ime Pa mi puteve znaš Ti me ućiš da prebrodim zime Sa dva bosa stopala Znaš da odavno slijede nas vuci I njuše nam trag U moje stihove ti se zavuci Tamo si sigurna Ti i ja Goli pod zvijezdama |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uspeo sam u zivotu
Hej, ljubavi moja prosla Sve sto imam, sve je laz Refren Hej, ljubavi moja prosla Sve sto imam, sve je laz Refren |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vlado Georgiev
Jedina
mislim, najbolje za nas krijem se mislim, ne treba da znas Jedina, istina nije da si jedina a trebalo bi jer si najbolja izmedju ljubavi i nas je laz i istina Dobro znam svaki dodir tvoj i glas al' gubim se ona izmedju je nas Jedina, istina nije da si jedina a trebalo bi jer si najbolja izmedju ljubavi i nas je laz i istina Ref. 2x Kad vino popijem razum izgubim sve zaboravljam i nista ne vidim i tebe dodirnem, drugo ime dozivam pijan ti dusu otvaram Dobro znam svaki dodir tvoj i glas al' gubim se ona izmedju je nas Jedina, istina nije da si jedina a trebalo bi jer si najbolja izmedju ljubavi i nas je laz i istina Ref. 2x |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VOZ...U VOZU IZGUZVANA LICA ...PUTNIKAAA....(I ...ONDAK ...TOOOO..)
|
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
There was a time
When I was so brokenhearted Love wasn't much of a friend of mine The tables have turned - yeah 'Cause me and them ways have parted That kinda love was the killin' kind (so listen) All I want is someone I can't resist I know - all I - need to know By the way I got kissed I was Cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Your love is sweet misery I was Cryin' just to get you Now I'm dyin' 'cause I let you Do what you do down on me Изменето од connected - 13.Ноември.2007 во 12:12 |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Andjeli nas zovu da im skinemo krila kazi ko, kazi ko moze htjeti nesto drugo sjedimo i gledamo u njih kazi ko, kazi ko moze htjeti nesto drugo Sunce nas zove da pridjemo blize andjeli nas zovu da im skinemo krila za to ne treba ti valjani razlog za to ne trebaju filozofije one hoce isto sto i mi Sjedimo i pijemo a noc pada ko, kazi ko moze htjeti nesto drugo mislimo da nismo dosta dobri ali ko, ali ko moze reci nam to Mjesec nas zove da pridjemo blize andjeli nas zovu da im skinemo krila za to ne treba ti valjani razlog za to ne trebaju filozofije one hoce isto sto i mi (2x) |
|
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интересна приказна. а може ли да ни кажеш која беше песната? |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas imav edna golema tajna. Eden den se najdov vo edna mnogu interesna situacija. Licnosta od koja najmnogu ja cuvav tajnata, se najde so mene vo ista prostorija. Togas na radio pustija edna pesna vo koja se do posledniot ispean zbor, se sovpagjase so mojata tajna. Mnogu mi bese interesno zasto znaev deka znaat deka nesto krijam, stalno me prasuvaa na okolu da doznaat nesto ako mozat. Vo slucajot peacot od zbor do zbor se im kaza, ama za sreka iako si ja peea, ne ukopcaa deka vsusnost jas sum toj.
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i opet proljece i opet onaj isti mali grad
i opet golubovi slijecu na moj rukav k'o i tad a ispod jasena momak i djevojka na mjestu gde smo nekad bili ti i ja u ruci crno bijela slika a u tvojoj kosi cvijet uz rijeku pokraj mosta seta meni nepoznati svijet samo se najezim kada se prisjetim i opet onu istu zimu osjetim samo se najezim kada se prisjetim kada te vidim sa njim na ovaj dan, ja prvi put sam te poljubio poljubio a istog trena se zaljubio zaljubio, poludio, od usana se opio na ovaj dan, svi su dobili, a ja izgubio sad stois sa njim predamnom on je tebe grlio a ne mogu da ne gledam kad pogledam, eksplodiram i opet proljece i opet onaj isti mali grad ................................. |
|
people are strange
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...SVI SU TUU..KAO NEKAАААDAААА....(37 ЧЛЕНА...БРАВО....)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |