|
Светот на први мај протестира, а ние? |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shutka trans
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tогаш да иницираме и кај нас демонстрирање...........или како се викаше, демон....страции?
Изменето од anastea - 03.Мај.2009 во 23:19 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
контрадикторен како и ние
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedoncite ne protestiraat od dve pricini
1. imaat mala kolektivna svest 2. se pragmaticni.... dobro ja pamtat taa izreka so glava zid ne se turkat |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e ...ama nema vrska....sto mi ostana mene od proslavite za 1 maj?...ubavi spomeni g-dine Orlov...ubavi....ama , ke odam off....
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
frau lane62,
Филмот е добар. Ама кој? Оној што dogi со својот прецизен фото апаратсними нешто од космосот доколку има јасна месечина или гледаш филм од некои првомајски протести некаде во светот. Нели темата е за протестите широм светот кои се одржаа на 1-ви МАЈ? Ако е за 1-ви МАЈ, тогаш ОК. |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БОРАТ - КАЗАХСТАН?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za koj poveke da izede?
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedoncite se BORAT
|
|
lane62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izmoreni sme veke od se Orlov...zarem ne gledas
|
|
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека светот на 1-ви Мај протестираше, БАРАЈКИ ГИ СВОИТЕ РАБОТНИЧКИ ПРАВА, кај Нас и синдикалците, и народот а заедно со нив и политичарите традиционално два дена едно по друго на пикник. Замислете колку и народот, и синдикалците и политичарите се секираат за за лошата економско- политичка состојба во државата.
Ако не славите, дај те свој коментар за настаните во нашата држава за разлика од настаните кои се случуваа- традиционално како и секоја година во светот. Треба дебело да се замислиме. Каде е Цветановски, каде е и само легитимниот Муратовски? Нормално, во Сарај, Матка, Кучково или на некое поубаво и поудобно излетничко место. (погледајте овде). .........потоа дајте свој коментар.......... Изменето од orlov - 03.Мај.2009 во 20:42 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |