|
Зошто жените сакаат оженети мажи? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavite krushi svinjite gi jadat neubaite sami skapuvaat
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde, ajde "se sto e dobro e veke zafateno" ..... kolku pati se go slusnale ova od onie koi baraat opraduvanja za svoite dela ili za svojata samotija ......
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||
Dani79
Група Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веројатно женетите научиле малку повеќе за тоа како жената функционира и што пали Сепак тоа е само фолирање зошто истите тие мажи знаејќи што и треба на жената, истото не го применуваат дома кај својата жена, каде всушност и треба да се покаже
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pojma neam pri tolku slobodni deckovci
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
затоа што забранетото овошје и туѓите нешта се послатки
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Забрането ил достапно,возбудливо ил не знам какво,за мене на тие луѓе им фали нешто,пред се достоинство и принципи...Слаба самодоверба,не доволна самопочит...не знам што е,но јас не фала,што е мое си е мое,што е туѓо,не го сакам за мое.Некако го поврзувам со еден вид на фетешизам...а како што знаеме фетешизамот е веќе перверзија,а перверзен ум сите знаеме што е...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ozenet maz ima pricina da bide korkac. Zamisluva scena dodeka bespomosno lezi zaspan vo krevet, a senkata na negovata sakana mu prioga so veterinaren pribor za kastracija.
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti si off topik so replikata ..ja ne sum.... pa taka ne vregjam drugi muskarci.... digni ocinjata procitaj ja temata znaci samoooooo za tie so alkice okolu prst sto go krijat vo dzeb |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како беше тоа.......кукавицата незнае да си направи свое гнездо , па се сади во туѓо......не бе не беше така.....како ли беше
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakai i drugi
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa kakov da sakam,shtom mi e maz zenet e
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
opaa... bez vreganje..molilm... site mazi ne se isti... osven onie koi se zeneti... |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |