|
Колку пријателите ви се навистина пријатели |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | ||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,morav povtorno da navratam,,,,, ,,,,,,,,,,kazhano sosema iskreno ,,i korektno ,,,taka e ,,,,,,, |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
vistinski prijetel e onoj koj te prifaka onakov kakov sto si...,,, iako imate razlicni gledista na ona sto ve opkruzuva....,,,,...,,,,.... i bez razlika kolkav e intervalot od poslednoto gledanje/slusanje...,,slednoto e isto kako vcera da ste bile zaedno...
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дајте дефинирајте што е за вас „вистински пријател“
за мене се сите и пријатели и непријатели истовремено |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...... i sega ima li "vistinski" prijatel ili... i ako ima kakov treba da bide... za nashe dobro de
Kako shto kazha Anastea...ima razlichni cvekjinja... kako shto ima i razlichni lugje...- shto li kje beshe ako site bevme isti? na shto kje licheshe i forumov...peejki site ista pesna... Drugaruvanjeto ne e "vrzuvanje" - barem jas taka mislam. Ama shto si e sigurno, sigurno si e...oprez!!! |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас прилично се вознемирувам кога некој се приближува... па што знам... За муабет.. океј, ама за приближување.. тоа би било трошење време и залудни обиди. Ко што реков, само една личност успеа да ме допре..
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
понекогаш ѕидовите ги ставаме околу нас ..не за да спречиме некој да влезе во нашиот свет...туку за да видиме колку некој навистина сака да влезе во нашиот свет........барем така ми рекоа мене.....
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се пазам воопшто... нешто особено да се штрецам.. затоа што нели, имам ѕид кој што има врата ама никогаш не е отворена. Не знам дали е океј тоа, не знал дали ми е океј со тоа, ама така е. Немам близок пријател...
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
навистина ми се ....оние старите...од детството ....и да егзи ..тешко е да склопиш некое пријателство со секоја помината година од животот.....искуството од сопствените па и туѓите грешки не тера да бидеме претпазливи...... |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ами ако не ја тргнеш таа назабената мачка од аватарот.... |
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас навистина многу тешко се зближувам, скоро никогаш. Ми се случи само еднаш и не се покаав до сега за тоа... така да јас искрено не можам да зборувам за тоа колку вистински ми се пријателите што ги имам. I'm a loner.
|
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е не можам да ги гледам сите со исти очи. Како цвеќињата - сите имаат различна убавина: некои поубаво мирисаат, други имаат најцрвени листови на свет, трети смируваат со зеленило... Некои сами никнуваат, ќе те замотаат како бршлен и без некоја посебна нега, стануваат дел од тебе. Е има и такви кои боцкаат, а сепак се цвеќиња. |
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga go prashale Buda kolku prijateli ima, toj odgovoril - nitu eden! Site bile mnogu zachudeni, mislejki deka sega otkako se prosvetlil gi ima bezbroj... Toj im rekol - ako imam i eden... togash bi imal i neprijateli... Najverojatno i toj gi gledal site so isti ochi. Dali go prifakjame prijatelot takov kakov e? Dali, barajki da ne prifatat takvi kakvi shto sme i samite umeeme da prifakjame ...? Dali sme so nego i vo "dobro i zlo"... ili vednash sme spremni da kritikuvame, izbirame... i otfrlame, ako toa se kosi so nash*te stavovi, mislejki pri toa deka nekoj saka da ni gi nametne negovite ... - samo kje prasham iako prijatelstvoto(ljubovta) se ponasha... ne se kazhuva... ps golem pozdrav Vanesa - kade i da si Изменето од viktorija123 - 28.Септември.2012 во 22:44 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |