![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Автор | |||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
јас знам што напишав..ама ти не ме знаеш мене ![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
||
Ама сте безобразни и се изнасмеавте засрамете се
![]() Инаку да не бидам офф од темата -си имам сигурни пријатели и несигурни непријтели ![]() |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
![]() |
|||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
||
Man...i feel like a woman....ne znam od koj bese toa pesnata
a tebe ![]() ![]() |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
![]() |
|||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
||
pojma nemas sto toa napisa neli? ![]() aj procitaj uste ednas |
|||
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
1. непријатели 2. не сите 3. порано 4. ништо 5. многу сме блиски 6. да 7. тие што ми се пријатели, се од кога знам за себе 8. не 9. затоа што се сменија луѓево. што љубоморни луѓе..брее. се гледаат да ти наштетат, никогаш да ти помогнат. секогаш против мене. |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
||
cuvaj se od prijateli
![]() |
|||
![]() |
|||
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
||
Непријатели да,пријатели не!
![]() |
|||
![]() |
|||
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
||
непријател може да биде секој, пријател, не баш секој.непријатели по некоја претпоставка имам повеќе, затоа што сигурно има луѓе за кои јас незнам, а ме гледаат како непријател.а пријателчиња, и вистински и лажни, на кило ги има...
![]() |
|||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|||
![]() |
|||
young padawan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
||
huh,mnogu kontrastno e toa prijateli i neprijateli,sepak realnosta mava na sivo- balansiram pomegu ljuge na koi im tre*am i luge koi mi trebaat..i samo par od niv koi gi sakam
Изменето од young padawan - 22.Јуни.2010 во 13:19 |
|||
![]() |
|||
||
Krugot na "prijateli" i neprijateli e sistem na svrzani sadovi...koga si gore imas mnogu,koga odis dolu nemas nieden.
Vo sustina i nikogas gi nemas kako prijateli,za razlika od neprijatelite sto gi imas sekogas ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
||
Имам познати луѓе и непознати луѓе.
Тие што ми се познати , само 2-3 од нив не ги сакам и можат да ми наштетат. |
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ako prijatelot ne moze da rasuduva koj mu e neprijatel, avtomatski ti stanuva neprijatel.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |