IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Трајко Славевски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трајко Славевски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 13>
Автор
Порака Обратен редослед
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 18:53
ne..
sudbinata sami si ja kroime...
se dodeka ne kazat...
deka ne si ja kroime ...

a ustvari za sindikatot...
a sto ustvari bidna so onoj...
Dojcinovski...???збунетост

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 18:51
E koj sultan????... mene oni ne mi davaat plata...a ako ne gi prijavam kje me kaznat... ova ti se vika sudbinaтага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 18:49
ili drug kadija...
ili pa ...sultanot...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 18:48
...eeeh... koj kadija...ova kadija te tuzi...kadija te sudiтага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 18:47
kaj kadijata...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 18:38
..Kaj da go prijavam ministerot za obrazovanie..odnosno vladata deka seushte ne mi dade plataзбунетост
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 21:53
veke znaeme...
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 21:44

Јануарска плата ќе добијат само 380 илјади вработени

Повеќе од 51 илјада компании доставиле пресметка до Управата за јавни приходи. Тоа значи дека од околу 600 илјади вработени, повеќе од 380 илјади може да ја добијат јануарската плата.

Компаниите кои не доставиле пресметки до УЈП, ќе заработат казни.

Доколку се изврши уплата на плата, а не се исплатат придонеси во пропишаниот рок, ќе следуваат казни од две до три илјади евра за работодавците. Истата казна е и за компаниите коишто неправилно ја изготвиле пресметката и уплатата на придонесите ја извршиле на погрешен износ.

Стартот на реформата бруто плата беше проследен со технички проблеми. Неколку пати откажуваше компјутерскиот софтвер, што создаде метеж и турканици пред шалтерите на УЈП.

....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 21:31
nema...a nema ni da ima....
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 20:14
и вие приметивте?
вчера гледав и јас и кога ќе ги видев како излегуваат на говорница со ливчињата,па кога ќе ги слушнев како читаат
абе желудецот ме заболе од срам кој се ни ја води државава
ај што читаат,ај што не знаат ни да прочитаат салам,туку како не размислуваат дека и тоа што го читаат е “оф топик“што би рекле ниенамигнување
темата е едно тие сите повторуваат нешто сосем друго
никој не го одбрани Трајко Славевски конкретно за тоа што беше нападнат
сите го фалеа ама за нешто сосем друго
има ли некој од вмровските форумџии да застане во одбрана на пратенициве?
да ми го разјасни феноменов со ливчињава
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 19:28
strasno
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 17:45
ne se raboti do citanjeto ...... ne stignale na vreme da im liferuvaat sto da naucat na pamet za koga kje izlezat na govornica ........ zatoa i citale . podobro da citaat otkolku kako nekoe prvace da se sramat za pesnickata sto ne e naucile napamet голема%20насмевка
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 17:43
ne sum gledala parlament koj znae od koga i vcera nesto malku gledav za interpelacijata na Slavevski.... koja normalno ne pomina, covekot bez greska odi ponatamu napred vo novi ostvaruvanja ...

no nesto drugo me zaprepasti, pa dobri 70 % vmrovski parlamentarci izleguvaa so livcinja na govornica, pa duri i za repliki citaa od livcinja....

ako premierot e svoevidno razocaruvanje i nula kako govornik, uste pogolemo razocaruvanje e kakvi lugje ni sedat vo parlamentot ako ne se kadarni da vodat diskusija bez da citaat od livce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2009 во 10:43
се згазив читајќи...мислев темава е за Дора Бакојани...
то да ти било за синдикат...
А кој синдикат...???
Има такво нешто кај нас...???!!!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 13>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.