![]() |
|
Трајко Славевски |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Автор | ||||||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ne..
sudbinata sami si ja kroime... se dodeka ne kazat... deka ne si ja kroime ... a ustvari za sindikatot... a sto ustvari bidna so onoj... Dojcinovski...??? ![]() |
||||||
![]() |
||||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||||
E koj sultan????... mene oni ne mi davaat plata...a ako ne gi prijavam kje me kaznat... ova ti se vika sudbina
![]() |
||||||
![]() |
||||||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|||||
ili drug kadija...
ili pa ...sultanot... |
||||||
![]() |
||||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||||
...eeeh... koj kadija...ova kadija te tuzi...kadija te sudi
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
kaj kadijata...
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
..Kaj da go prijavam ministerot za obrazovanie..odnosno vladata deka seushte ne mi dade plata
![]() |
||||||
![]() |
||||||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|||||
veke znaeme...
|
||||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||||
![]() |
||||||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|||||
Јануарска плата ќе добијат само 380 илјади вработени
Повеќе од 51 илјада компании доставиле пресметка до Управата за јавни приходи. Тоа значи дека од околу 600 илјади вработени, повеќе од 380 илјади може да ја добијат јануарската плата. Компаниите кои не доставиле пресметки до УЈП, ќе заработат казни. Доколку се изврши уплата на плата, а не се исплатат придонеси во пропишаниот рок, ќе следуваат казни од две до три илјади евра за работодавците. Истата казна е и за компаниите коишто неправилно ја изготвиле пресметката и уплатата на придонесите ја извршиле на погрешен износ. Стартот на реформата бруто плата беше проследен со технички проблеми. Неколку пати откажуваше компјутерскиот софтвер, што создаде метеж и турканици пред шалтерите на УЈП. |
||||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||||
![]() |
||||||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|||||
nema...a nema ni da ima....
|
||||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||||
![]() |
||||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||||
и вие приметивте?
вчера гледав и јас и кога ќе ги видев како излегуваат на говорница со ливчињата,па кога ќе ги слушнев како читаат абе желудецот ме заболе од срам кој се ни ја води државава ај што читаат,ај што не знаат ни да прочитаат салам,туку како не размислуваат дека и тоа што го читаат е “оф топик“што би рекле ние ![]() темата е едно тие сите повторуваат нешто сосем друго никој не го одбрани Трајко Славевски конкретно за тоа што беше нападнат сите го фалеа ама за нешто сосем друго има ли некој од вмровските форумџии да застане во одбрана на пратенициве? да ми го разјасни феноменов со ливчињава |
||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||
![]() |
||||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||||
ne se raboti do citanjeto ...... ne stignale na vreme da im liferuvaat sto da naucat na pamet za koga kje izlezat na govornica ........ zatoa i citale . podobro da citaat otkolku kako nekoe prvace da se sramat za pesnickata sto ne e naucile napamet
![]() |
||||||
![]() |
||||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||||
ne sum gledala parlament koj znae od koga i vcera nesto malku gledav za interpelacijata na Slavevski.... koja normalno ne pomina, covekot bez greska odi ponatamu napred vo novi ostvaruvanja ...
no nesto drugo me zaprepasti, pa dobri 70 % vmrovski parlamentarci izleguvaa so livcinja na govornica, pa duri i za repliki citaa od livcinja.... ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
се згазив читајќи...мислев темава е за Дора Бакојани...
то да ти било за синдикат... А кој синдикат...??? Има такво нешто кај нас...???!!! |
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |