|
“ЖОЛТА МИНУТА“ |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
heheehhehe bas intersna tema.... eve mene cessto mi se slucuva da se karam so cimerot za gluposti no nekogas.... ufffff stvarno preku glava ke mi dojde... ke vikam ke treskam po masata ke lupam vrati... i za sto--- po 15 min da mu prostam za se i pak da bide kako poano... takov sum jas...
|
||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dali nekogas vi se slucilo da im kazete na site okolu vas u
pi.ku ma.er site da fatite, ne mozam poke da ve gledam i zosto se slucilo toa. Me interesira dali ste go napravile toa ili ako ne, kako ste se vozdrzale. Mene cesto pati mi puka filmot , ama mozam mnogu da podnesam i se si beram vo mene (sto mislam deka ne e dobro, no takov si sum). Ednas mesecno sigurno izbuvnuvam i kako uragan urivam se pred mene. I posle se e polesno, podobro se osekam, cel gnev go imam isfrleno od sebe. No, toj gnev mozebi e isturen na nekoj koj ne e ni kriv ni dolzen, a sepak si go dobil podebeliot kraj . Nekogas izvini moze nema da pomogne. Epa od sega koga imate takvi situacii tuka slobodno pisete si se sto vi lezi na srce i ne isturajte se na nedolzni lica . Moze pcovki, losi raboti, se sto sakate. Mozebi i navistina ke pomine vasiot bes, sto mene bi mi bilo od golemo zadovolstvo. |
||||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pametniot covek vo lutinata se poznava Obicno molcam den-dva i ne razgovaram, zosto znam kako ke zavrsi razgovorot |
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
лелееееееееее долго траење оваа жутава минутаааа
жути сати човече....се плашам дека ќе почнат жути месеци ...жути години...ауууууу |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Minuta po minuta, zoltite go osvoija svetot...sekade samo kineska roba
|
||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ќе се потрудиш малку повеќе
И не треба да се инаетиш ако сакаш да успееш |
||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tesko mene...kolku rabota me ceka...
|
||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ќе се трудиш повеќе да ги поднесуваш ситуациите
кои ти ги причинуваат фрустрациите Вознемирувањето што ти се јавува кога нешто не е како што сакаш Кога постојано имаш ЖОЛТИ МИНУТИ Така ќе ја зголемиш фрустрационата толеранција мене не ми треба веќе да ја зголемувам мојата е 96 од 105 Изменето од Lithium - 15.Март.2009 во 18:44 |
||||
|
||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зголеми ја фрустрационата толеранција
A kako?
|
||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мила Немој да се фрустрираш многу Зголеми ја фрустрационата толеранција и ќе видиш дека нема никаква жолта минута да имаш а камоли жолт климакс да те здрви |
||||
|
||||
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Lele, srcko, nauci me kako, pred da me zdrvi "zolt" klimaks!!! |
||||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ova more ispadna povekje kako zelena minuta
pominuvat ko na zelen semafor fijuuuuuuuuuuuu fiju trafic bre ko da e 16 00 petok hehehehe |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Кај мене многу ретко се случува таа ЖОЛТА МИНУТА, дури и ја нема ретко ми пука филм и ми паѓа мрак пред очи, скоро никогаш! Изменето од Lithium - 15.Март.2009 во 18:11 |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |