|
Дали ги контролирате вашите емоции?! |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
апсолутно,стопроцентно ,дефинитивно и неотповикливо- се сложувам со тебе... точно тоа и ми беше зборот |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da kazes nesto e pokazuvanje ZELBA ILI MISLA... toa ne e emocija
da dominiras i upravuvas so drugiot e stil na ziveenje i toa ne e emocija sori lejdies |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па не може само единиот да е отворен ...а другиот да ко школка коjа си чува бисерот.
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а jас мислам дека се збуни... тоа дека кажуваш се што мислиш и чувствуваш е надвор од каква и да било контрола... и не контролираш никого така...просто ке имаш малку по малку приjатели. |
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема корист од носење маски... зошто воопшто и да се доведеш во ситуација да ставиш??? нели е подобро секогаш да си отворен за тој што треба јасно може да ја види секоја емоција без разлика дали ќе му се допадне или не? Контролирајќи и потиснувајќи ги емоциите, носејќи маски за да се заштитиш себе си - тоа само фрустрира,остава место за дилеми,нејаснотии , неискажани и неразјаснети муабети... Секогаш сум за отворено искажување и покажување на чувствата и емоциите...едноставно-сакам да сум секогаш на чисто |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога се многу јаки и интензивни обично тие мене ме контролираат...
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gi kontroliram bibche ... oti koga kazuvam shto sakam ili ne..... togash dominiram...... i ja imam celosno kontrolata... i nad sebe i nad dotichnata osoba.... sekogash toa se svakja kako neseriozno .... zbunuvachki... tie se plashat od dominacija.... taka da se zbuneti dali navistina se realni tie emocii..... a ti potpolno dominiras so situacijata... ne znam ako mi go razbirash shtosot... Изменето од bijonse1 - 04.Ноември.2009 во 23:05 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sefl control... cudna rabota ...hehehe lora branigen
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мислиш НЕ... НЕ ги контролираш затоа што секогаш кажуваш што сакаш или не сакаш ?????? |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da !!! sekogash kazuvam toa shto sakam ili ne sakam...........
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е, па понекогаш се случува вака...
кога се сетиш дека веке не ти е забавно на маскениот бал и решиш да скинеш маската...излегуваjки надвор со открито лице...видиш како другата страна влегува... |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa e edna strana od medalijata
a so e so drugata strana?????????????????? kako ocekuvas deka nekoj kje ti pomogne ako nosis maska a toj ne gleda nisto sekogas edna para ima PETKA GLAVA |
|||
|
|||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и тоа не кажав...само заклучив дека кога си искрен, отворен, не си шкрт во излива на чувства и емоции...другата страна почнува да си вообразува дека ти е нашла слабото место...и се обидува понекогаш да го искористува ...за да доминира...или манипулира.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema korist od maski
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |