IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Какви сте кога се карате..?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какви сте кога се карате..?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Автор
Порака Обратен редослед
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2009 во 00:03
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

ми вели дека сум смешна кога пцујамкубење%20коса

zar pcues?
sramota e toa za zena.
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2009 во 23:49
ми вели дека сум смешна кога пцујамкубење%20коса
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2009 во 00:43
Тема: Какви сте кога се карате..?
NERVOZENлутиналутина
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2009 во 00:42
Ги избегнувам кавгите и не сакам да се карам...е сега,од време на време   ме караат ама...... голема%20насмевка
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2009 во 19:42
Mana li e,doblest li e....neznam da se karam!
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2009 во 23:52
каква ? збунетост - тажнатага
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2009 во 21:06
тнт не избувнува толку,колку јас кога ќе се карам...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Соловиев Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2009
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Соловиев Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2009 во 21:04
Морам да се согласам во господинот Мирослав дека немам дозволено никој во животот да ме кара,во спротива,настојувам јас да бидам тој што кара некој/а друг/а.
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2009 во 21:02
не се карам ..... никад ... само карам свиркање
Кон врв
Соловиев Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2009
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Соловиев Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2009 во 21:01
Зависи од партнерката.
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јули.2009 во 20:56
bleda ko krpa
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2009 во 18:33
kakva sum koga se karam, vakva,ama mnogu retko se karam skoro nikogash ,samo si molcham a toa go nervira ushte povekje sogovornikot,koga saka da se kara so mene a ustvari se kara sam so sebe
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2009 во 17:25
Originally posted by brza brza напиша:

"pukam" od,...kultura!намигнување

Од култура во кундура.голема%20насмевка
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2009 во 14:44
Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

Ако дојде работата до карање, многу лошо...иначе доколку имам покултурен соговорник со кој што сум се рчнала се трудам да не употребувам погрдни зборови зашто нема смисла, ќе се скараш понекогаш тоа не значи дека треба некого да го понижуваш,ама....ако се закачам со некој идиот од човек, глуп и несовесен, некој со полна уста навреди и погрдни зборови ќе му вратам со иста мера и полошо.
Многу ме влечат за јазик луѓе што индиректно ми се обраќаат или што многу си земаат за право да ме коментираат мене а самите не вредат 2%.
Се закарувам и со луѓе што многу ми досаѓаат или што ти збориш а они не слушаат, а после прашуваат.

Се, се... ама она болдираното, уф...
Како ме влечат за јазик прикаски од типот велам-ти-ќерко-сети-се-снао, или сакам-кажам-не-знам-речам...!
Имај мудаплазење па кажи по име и презиме, без паламудење.вртење%20со%20очи

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.