![]() |
|
Какви сте кога се карате..? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | |
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zar pcues? sramota e toa za zena. |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ми вели дека сум смешна кога пцујам
![]() |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Тема: Какви сте кога се карате..?
NERVOZEN
![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ги избегнувам кавгите и не сакам да се карам...е сега,од време на време ме караат ама......
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Mana li e,doblest li e....neznam da se karam!
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
каква ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
тнт не избувнува толку,колку јас кога ќе се карам...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Соловиев ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Морам да се согласам во господинот Мирослав дека немам дозволено никој во животот да ме кара,во спротива,настојувам јас да бидам тој што кара некој/а друг/а.
|
|
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
не се карам ..... никад ... само карам
![]() |
|
![]() |
|
Соловиев ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Зависи од партнерката.
|
|
(Се моли непознатиот фактор одговорен за снемвање на овој потпис да не изводи)
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
bleda ko krpa
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
kakva sum koga se karam,
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Од култура во кундура. ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Се, се... ама она болдираното, уф... Како ме влечат за јазик прикаски од типот велам-ти-ќерко-сети-се-снао, или сакам-кажам-не-знам-речам...! Имај муда ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |