![]() |
|
Доминантност..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | |||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
koga sme vo poza sto mene mi pai keif
ja sum dominantna
![]() a koga e poza sto nemu mu prai poise keif
togas e on dominanten
![]() ama kako i da e keif si e keif
![]() |
|||
apce
|
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
probaj
no nekazuvaj niso ziv ti gospod mozebi samo namigni vaka ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
E bas ke probam .... pa ke ti kazam....ionaka sum ljubopitna....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
bez dvizenje , malku malkucaka
probaj ![]() |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
Sto??? Seks so malku dvizenje ??? Ili so poslabi cuvstva???
![]() |
|||
![]() |
|||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() mozebi ednas i kje imas ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Nadevaj se......
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Toa so mnogu malku dvizenja ne mi e poznato ..... zatoa sto jas se dvizam spored intenzitetot na cuvstvata a tie bi trebalo da se mnogu jaki za da ima seks .....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
||
pa jas ne ni baram ti da mi se predades samo da napravis da uzivame i dvajcata ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ama jas ne bi ti se predala na tebe .......
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
pa vidi sexot se custvata vo dvizenje
vazno da se dvizat custvata ne telata taka da ne e toa tolku vazno, ono so telata moze da ima i prekrasen sek so mnogu malku dvizenje na telata a ogromno dvizenje na custvata i se e naj naj naj |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
jas te razbiram Lady potpolno na sto misles
i tebe potpolno bi ti se predal ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |