![]() |
|
Одмазда, за или против ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Автор | ||
SLABICKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DEFINITIVNO SUM PROTIV ODMAZDI..........TOA E GLUPOST.PODOBRO BI BILO DA GI NASOCIME MISLITE KON NESTO POUBAVO NESTO STO BI NE ISPOLNILO.VO SPROTIVNO ODMAZDATA SAMO JA ZGOLEMUVA BOLKATA I BESOT.............
![]() ![]() |
||
predizvik
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Mozam da prostam....ama nikogas ne zaboravam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
lea_l ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|
da da da
odmazda mora, makar bila i posle 1-2-3 godini zlopamtilo sum i ke dojde moment koga ke mozam da vratam... so zadovolstvo ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ВИСТИНА !!! НО СЕПАК МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА ОДМАЗДА ... АМА ЈАС СЕУШТЕ НЕ МОЖАМ ДА СОБЕРАМ ХРАБРОСТ ДА МУ ВРАТАМ. |
||
![]() |
||
Farfalla ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
NE...SPORED MENE ODMAZDATA NE E NAJDOBAR LEK ZA TOA...SAMO DZABE POTROSENO VREME...VERUVAM VO WHAT GOES AROUND,COMES AROUND
![]() ![]() ![]() |
||
I'M A SUPER GIRL...AND SUPER GIRLS DON'T CRY
|
||
![]() |
||
bobsa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Koga ke zagubat na slednite izbori, ja sum " za " da bidat poredeni i slikani za posleden pat uz zid i strelani
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
и јас сум против одмазда,зошто мислам дека не вреди,и не е лек за ништо,плус тоа знам дека секој секогаш си добива се што си заслужил,се се враќа и плаќа..па зошто јас би се мачела
![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
protiv!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ако ми се одмазди тоа би го сватил како комплимент
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
против...тогаш не сум ни јас ништо подобра од него...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() ![]() а си се запрашал ли можеби зошто би те изварала??? може проблемот е во тебе? |
||
![]() |
||
bobsa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
одмазда за скршено срце? хмммммм
да се одмаздам, да ќе се одмаздам, на пример девојката која ја сакам и сум во врска со неа, да ме извара, и да ме напраи будала, ако нека напраи, ама после има шупа*от да и го напраам парче и тоа на сила, а после нека си брка работа, може некогаш ќе ми се смени мислењето, може и да не се одмаздувам, ама сеа за сеа богами поштувам една поговорка ШТО СИ НАДРОБИЛ ТОА ЌЕ СИ СРКАШ, така да ако праиш добро а ти враќаат со лошо, враќај 10 пати повеќе |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
одмаздата за мене е губење време и замарање.........
ако веќе биднало некој да те повреди,назат враќање нема.... само напред без завртување......... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |