|
Кој или што не влече назад? |
Внеси реплика | страница <1 34567 21> |
Автор | ||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја расипувам тема...!!!??? Јас само одговорив на прашањето "Кој не влече назад", и толку... Тоа е мое мислење и не е расипување на темата... А верувам дека кога секој Македонец искрено ќе одговори, ќе ги посочи токму Арнаутите за кривци и дека поради нив Македонија тапка во место... А тебе ако не ти смета двојазичност и пензии за терористите, ти реков иди ...!!! И немој мене да ми паламудиш дали ја расипувам тема или не...!!! А да... Ќе заборавев за Бранко... Бранко и не ни треба да биде на оваа листа, само незнам од кои причини е ставен тука... А глеј ко за чудо...!!! Блгарот ЉуБчо го нема...???? А он би добил чиста десетка...!!! Изменето од moira - 06.Октомври.2008 во 15:03 |
||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Togas MASATA ne cini. Razbiram nekoj da bide zavede 1,2...10 godini ,megutoa 17, mnogu e duri i za takvi pacienti kakvi sto sme nie. |
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
glavna osobina na eden dobar polticar, osven lazenjeto e zaveduvanjeto na masata- neli
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poveke bi rekol f**k-MAN.
kako i da e dodeka e branko tamu gore MAKEDONIJA sekogas ke bide dole, potnata vo licnite interesi na poedinci. |
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa rekov POLITICAR
|
||
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zaisi sto podrazbiras pod POLITICAR. Mu nema raven zatoa sto i posle se sto napravi ima 200.000 glasci, gi drzi koncite vo poveketo institucii,a skoro sekade ima negovi luge, go paralizira opstestvoto koga i kako saka, ja narusuva stabilnosta i edinstvoto isto taka po sopstvena volja i naracka. zatoa navistina mu nema raven, i navistina RESPEKT ,seriozno. A uste pogolem respekt za onie 200.000 koi gorenavedenoto mu go ovozmozuvat |
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehhe, ama zaradi toa ima lugje sto uste ne glasale za nego, a tie se poveke od tebe i mene, a za politicar vo momentot mu nema premca vo MK, zboruvam serizno
|
||
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako na narednite izbori MAKEDONIJA ne go otkaci, definitivno ne zasluzuvame da imame drzava, osobeno sega koga site negovi maski padnaa. Iskreno BACHIOS i jas gasav za nego pred 5 godini, denes se kaam mnogu se kaam za nepravdata sto i ja napraviv na mojata drzava. Megutoa mislam deka sekoj ama bas sekoj denes znae koj e i sto e covekot i zatoa poveke nema izgovori. |
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ne evtin decko toj, pie samo johny walker-12 years old- blue valvet ili nesto slicno sranje
fuj mastika |
||
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајјј мастика, мастика, ајјј мастика, мастикаааа...... http://www.youtube.com/watch?v=966e-zxEnKg&feature=related |
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ali pazi . ke ima tok come*ack mislam?!!!
|
||
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neka ,neka vodi, toj od sekojpat bil dobar VODAC. Sepak bi sakal lugeto malku pocesto da go obrazlozuvat nivniot glas. |
||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hej kultuzine, sto ti rekov za brane, neli vodi?
|
||
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moras li sekoja tema da ja troves da provociras i da vregas. Osven toa vo anketata ima ODGOVOR koj Glasi VNATRESNI PROBLEMI, pa glasaj, meguto te molam ne vregaj i ne ja rasipuvaj temata. Na kraj,za toa sto i se sluci na MAKEDONIJA so Albancite ne e nikoj kriv tuku samite nie, a osobeno nasite politicari, eden od GLAVNITE VINOVNICI si go najde mestoto i vo ovaa anketa. |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |