![]() |
|
Како знаете дека некој ве сака? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Автор | |
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e jas zamarajkise da ja sredam vrskata i site da bidat srekni dojde red da se napravam koski i koza da imam 2 prsta podocnaci da oslabam 10 kila i na kraj pak jas da bidam kriviot. ako te saka ke te svati i ke dojde ako ne te saka ne ti vredi sto i da napravis ednostavno ne se zamaraj ato e tvoe ke si dojde ako ona saka da bide so tebe ke dojde pa sto i da se desi ako nejke samo ke se vadi deka radi tebe neznam sto i smetalo i ke te natera da moras da raskines i posle ke ti lepi po nos deka ti si toj krivecot radi tebe propadnala vrskata . Ako te saka ke te svati ako ne te saka ma ne vredi sto i da napravis ke bides los i kraj svatete go toa site zs veruvajte deka e taka
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Па божем ме сакаше, ама не се само во сакањето.
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
greska si ...tenka e linijata pomegu ljubov i omraza!
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
dali vie u stvari se sakate ili samo se obiduvate da se nervirate medjusebno ? .... toa u stvari e omraza ... nema ni LJ od ljubov
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
bas....
![]() ![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
sanjago4e ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
jas mislam deka saka nesto a inaku ako ne cuvstvuva nisto kon tebe nema tolku da bide ljubomoren i da zboruva za tebe pred tvoite drgarki.A moj sovet e i ti da mu go kazes istoto deka ke odis da se vidis so nekoj drug pa ke vides kako ke reagira
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Maskite se takvi kaj niv postoi golema ljubomora i namerno pravat nekoi raboti za da nas ne napravat da bideme ljubomorni.A tolkava ljubomora ne e dobra veruj mi.Celo vreme ke se karate radi toj problem.Pokusaj da napravis muabet so nego i da mu objasnis a i da mu dokazes deka samo na nego mislis i deka e samo toj vo tvojot zivot ako navistina go sakas tolku mnogu i planiras da si prodolzis so nego.Imav i jas takov problem i veruj deka voopsto toa ne e ubavo.celo vreme se nervirav za negovite postapki i na kraj nisto ne dobi samo izgubi,me izgubi mene.Treba da ima doverba vo tebe deka nema nisto da napravis dokolku izlezes so tvoi drugari i drugarki.Ne mozes ti stalno da go nosis sekade so tebe mislma i nema smisla taka.Zatoa ubavo razmisli si i napravi si eden dobar muabet so nego i objasni mu mnogu raboti ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
e...srcence
![]() odamna bese toa koga imav takov problem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
eh ko ke mi tekne ja vakvi "problemi" koa imav
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Eh skoro site vaka pocnuvame...vremeto ke pokaze kakvi se custvata,zatoa imaj trpenie
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
eh mila toj ne e
siguren samo vo sebe pa ke te prasuva ili ke te provocira ili sekogas ke naogja bilo kakvi izgovori. |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
имав и јас сличен проблем бев 7одд
само што тогаш јас и се обратив на таа-се само обична не Навистина имало тогаш меѓу нас двајца,некоја детска љубов Но,тој се осуди да ми каже се многу подоцна,кога не бевме веќе толку мали............ Беше тогаш доцна... Така да сугурно има нешто и помеѓу вас |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Леле што убаво проблемче си имаш
![]() Времето ќе покаже, се сакате ли и двајцата, се правите љубоморни или ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ti sama srce malo treba da go pocustvuvas toa
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |