|
И за Тирана, Македонија е БЈРМ!!! |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ништо чудно да им смета. Остра буква е. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas mislam deka ima takvi na koi vo FYROM im smeta bukvata "M".
E predavnici moi, vi gi zaeba smetkite Gruevski a vi trebase samo uste eden mandat i da ja unistite drzavata vo celost. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da vi kazam
jas sum najgolem firomec od site firomci firomec znaci - mutav. neotesan i bez gordost ono sega na lugjeto im smeta so Gruevski koci cela ova rabota so ne saka da bide firomec znaci nesaka da bide mutav. neotesan i bez gordost ono da kje ni dade demek idnina no sekoja idnina kje ni se zemat strancite ako sme mutavi. neotesani i bez gordosta Изменето од anakin - 16.Септември.2008 во 14:45 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas me zab*le za oficijalniot stav na Albanskata Vlada...more zatvori im ja granicata...spreci razmena na roba...i koj gi vrti
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Anakin vo celost se soglasuvam so tebe prvo treba da se trgne od doma, so onie na koi seuste ne im smeta kako ke ne imenuvaat ,a osobeno ime milo onaa "Y" vo skratenkata.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kucinjata laat karavanot proagja
toa e dokazot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uste eden dokaz za site onie koi veruvat vo prijatelstvo.
I pak ke se vratam na izrekata, nema vecno prijatelstvo samo interesot e vecen. |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele
abe za Makedonija Makedonija e FIROM ( neli sami sme si go zakuvale) pa so stanuje za drugi mene mi se glupi temi tie, koga pisuvame koj ne vika firom abe poglednete se prvo vo ogledalo, neli namu na celoto si napisavme FIROM vo srceto ostana Makedonija no strancite ne ne gledat vo srceto nego vo celoto a tamu pisuje sto????? |
||
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И за Тирана Македонија е ФИРОМ
Официјална Тирана, повторно започна Македонија да ја именува како ФИРОМ, јави дописникот на Макфакс. Ова без никакви најави се случи вчера по средбата на премиерот на Албанија Сали Бериша со македонскиот вицепремиер Абдулаќим Адеми. На средбата се разговарало за одбележувањето на 100 годишнината од Битолскиот конгрес. Во соопштението за средбата објавено на интернет страницата албанската Влада, Македонија воведно, на едно место во англиската верзија се именува како ФИРОМ, додека во соопштението на албански јазик не се користи референцата. Медиумите во Тирана наведуваат дека станува збор за неочекуван пресврт околу менување на к*рсот на Албанија околу името на Македонија. Најгледаната телевизија Топ Чанел подвлекува дека последните години албанските власти Македонија секогаш ја именувале со уставното име. Притоа се наведува дека и на последната средба во Тирана меѓу Бериша и неговиот македонски колега Никола Груевски одржана во февруари годинава Македонија беше именувана со нејзиното уставно име. Официјалните власти не ја коментираат оваа промена на к*рсот на албанската Влада. Медиумите, меѓутоа, оценуваат дека пресвртот се случува во момент кога јакне притисокот на Атина во врска со името на Македонија, а Тирана очекува наскоро Грција да го ратификува протоколот за приклучување на Албанија во НАТО. Гласилата во Тирана не ја исклучуваат можноста Албанија да започне Македонија да ја именува, според референцата прифатена во ООН. |
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Право на секоја земја е да воведува визи кон граѓани на други земји.
Во што е овде проблемот?
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе кој ги шиша кого и под какво име признаваат?
Кој фактор на оваа планета е па Шќипитаријата?
Сметам дека оваа тема треба да е само како информација ама нема што да се дискутира.
|
||
Македонија - Моја Дежела
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako prodolzenie na ova, se postavuva prashanjeto: A koj ja "drzi" Bosna pod kontrola????
Odgovorot e jasen...znachi istata taa zemja Britanija shto sega navodno ni pomaga za "vlez" vo NATO.
I ushte neshto drugo izleguva na povrshina sega - a toa e deka istorijata PAK se povtoruva. Prvin bea Rimjanite iskoristeni za vojna protiv Makedoncite (Makedonija) "Vizantija", pa Bugarite...potoa Turcite so Rumelija....pa Sklavinija... - I SEGA ILIRIJA (kade pak koristat drug narod, Albanskiot, za nivni celi.
Изменето од Анастеа - 03.Август.2009 во 01:14 |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za ovaa kombinacija so Bosna IAKO mnogu ne se zboruva - mislish deka e vo plan za bliska idnina????
Da, i toa ne vo bliska idnina tuku mozjno e i vo paralela so Kosovo i privezokot- zapadna Makedonija. Pa neli gledash kakvi poraki od bosna ni prakjaat? Isto taka centarot za obuka na teroristite e bash vo Bosna so pomali ekspozituri vo Kosovo i Makedonija. Zgora na se Bosna e zadnata desinacija na (islamskata) Golema Albanija, a vamu Zoshto Albanija ne ja prizna Makedonija????, smeshno......................... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поради Западна Македонија, Косово и Босна и конечно поради Голема Албанија. [/QUOTE] Za ovaa kombinacija so Bosna IAKO mnogu ne se zboruva - mislish deka e vo plan za bliska idnina????
|
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |