|
Најубавите македонски љубовни стихови |
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Автор | |
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HEART CORE 1
Jas nemam ni{to pove}e od
sebesi
Gi znae{ dobro onie
Po ne znam koj pat
Bez qubov, znam, }e te progolta
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UUUffffffffffff...sto e ubavo....ke se otrujam..
...i za dvajcata |
|
Горе_Лево
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВТОРА МОЛИТВА НА МОЕТО ТЕЛО Ова тело што лежи како мост меѓу два брега, Ова тело што лежи како мост и трпеливо одамна чека Ова тело што лежи како мост некој бран да го плени |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tishina
Ako imas neshto neizrecheno neshto shto te pritiska i peche zakopaj go vo dlaboka tishina tishinata sama ke go reche Sedma molitva na moeto telo Tvojata molbena zakana, tvojata lukavost nezna i site tvoi slatki izmami gi znam. Dali ovaa igra deneska tolku mi stezna pa pred tebe do bolka i jas se razgoluvam. Ti znaes - na ova mesto nema nikakva traga, ni hisnik ovde ni zver nikakov mine. Bidi milozliva, bidi darezliva i blaga so ova telo od chekanje shto gine. Ova telo lichi na zedna suvodolica pocrneta od sonce, ispukana od zega. Ova telo e istrajno i gladno kako jalovica. Bidi mu rodilka, zachni go povtorno sega. Aco Shopov Изменето од mamma - 19.Август.2007 во 20:22 |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ti me lazes bez da kazes eden zbor
i bez da znaes pravis da se cuvstvuvam ko da ne sum ziveel ni eden den...za nas, za nas.... |
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se smees, a nema koj da ja cue tvojata smea,
ako places i nema koj da gi vidi tvoite solzi, togas, zlato moe, mozes na raat da si prdnes |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти ги имаш |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти си божја креација и моја вечна инспирација
|
|
|
|
ivk!
Група Регистриран: 16.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sunce sija ko tepsija,ja te volim skros
vo dvorot ima kubik drva,ti si moja ljubov prva na klupa sedam ,so mislite akam,u picku mater,kolku te sakam! |
|
dafina
Нов член Регистриран: 31.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dve oci poznati mili
dve oci nasone soneti dve teski vozdiski bile od moive gradi odroneti... pa tvoite oci Lile vo spomen nezen socuvani vo mojot son se skrile i bile bratski miluvani - Gane Todorovski - na sestra mi Lili - Namesto Cveke |
|
a sega ostanuvaat ovie tri raboti: verata nadezta i ljubovta.najgolema megu niv e ljubovta.
|
|
mara
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesto licno i smesno od mene
Cetiri dena se macis,
Racete vkosa si gi kacis
Eve bese mlada, a sega stana stara
Ljubovta te zarazi, na tvoeto lice solza prolazi
Toj e sreken, a ti tazna
od taa ljubov lazna
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лелеле поетицен сои бил ти бреееее чудо од цоек стваноо
Па кажи некоја Кумановскааааааа Изменето од SeXY - 21.Јануари.2007 во 19:35 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сношти минав покрај вази
Сношти мина покрај вази тебе моме не те најде срце му се растрепери почна солзи да рони Кажи моме вистината љубиш ли го мамиш ли го ил со снего се подиграваш да ти мине времето Сечи моме руси коси прави скала да се качи да ти види бело лице ем рудото ти грло Ах да може да разбере була ли си ил гркиња ил си моме Македонка штом си толку убава |
|
Ana_bt
Сениор Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovaa ne e ljubovna ama mene mi e najomilena od celata makedonska literatura: Orelski krilja kak da si metneh
i v nasi strni da si preletneh
na nasi mesta ja da si idam
da vidam Ohrid,Struga da vidam....
Ja obozavam poezijata na Konstantin Miladinov....
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |