|
Луѓе со посебни моќи |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бегај бе. Знаеш ти што е неколку месеци да не врши физиолошка потреба. Ке му пукне и мочен меур и се, а и ке умре за неколку дена зошто во крвта ке има отровни материи. |
||
I love Daphne Millbrook.
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се зборува дека Черчил за време на Битката за Британија воопшто не вршел физиолошки потреби. А тоа се неколку месеци...Толку му држело
|
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
Spejs Nigrutin
Сениор Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
слаб си ми ти,
ја трчам штафета ама, без да го намокриш тој после тебе. |
||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne... Jas mozam istoto... A istvremeno trcam na 100 metri so preponi... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga mocam mozam da dzitnam mnogu daleku...toa se vazi kako mok ?
|
||
barnabas
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Covekot ne e sovrsen tuku gresen i cel zivot ke bide rob na svoite slabosti i svoite grevovi. I nema nikogas da se najde taa vnatresna sila zasto ne postoi. Isus veli "ako prebivate vo moeto ucenje ke ja doznaete vistinata i vistinata ke ve oslobodi" posle evrejskite uciteli na zakonot prasaa od sto da ne oslobodi koga ne sme robovi, i Isus rece "Vistina vi velam vie ste robovi na grevot". Taka da ako si rob na grevot nemas sila sam da se oslobodis od sto i da e samo Bog moze da ti dade sila da se oslobodis. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КАДЕ ИМА ЧАД ИМА И ОГИН!!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shtom isus veli,...aj ,nema da im veruvam!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
fileo
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo poslednite denovi ke se pojavat mnogu, lazni isceliteli, cudotvorci, mesii...
no Isus veli ne im veruvajte. ispitajte gi i videte dali veruvaat spored pravoto ucenje na Isus, videte kako se odnesuvaat. i gjavolot moze cuda da pravi. |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Апсолутно се согласувам дека мора да се има причина за да се побара и таква помош, јас ова го напишав малку како лично размислување-а малку и од искуство.
Незнам за какви посебни моќи мислите, но моето искуство е со бионенергија. Имено, поради катастрофално тешки главоболки, пред неколку години, ме кандисаа да пробам и со биоенергија . Посетив биоенергетичари каде луѓе на нивни сеанси припаѓаа. Абе биваше ли јас да не осетам ништо? Ама БАШ НИШТО. Море филев, милев, па и оној стојан, па еден џемо, па после еден незнам со универзална енергија-се ти е тоа злато лук и вода ако зборуваме за истата работа.
Просто, или мојата енергија е посилна од нивната, или јас имам некој штит околу мене...Се е тоа работа на потсвеста. Но, сепак како што кажа тоа е само мое искуство, можеби друг ете има видено добро од тоа, и ако некому помага-тоа е сосем во ред.
Но јас таков човек не видов.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
sani34
Нов член Регистриран: 15.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DO Marija magdalena! Imas pravo na svoe mislenje.No sepak ima sekogas nekoja pricina i da pobaras i takva pomos.Jas na primer od mesec Januar mi slucija takvi raboti sto mislev deka samo na drugi mozat da se slucat .Imav cin2,pocnav da porakam na nervna baza,potoa dojdoa problemi i vo brakot,ne mozam da spijam i imam strav...Znam deka treba da najdam vnatresna sila da se izvlecam od ovaa depresija ,i navistina se trudam...se uveriv deka sepak mnogu raboti zavisat od nas.
|
||
sani34
Нов член Регистриран: 15.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne veruvav vo tie raboti no skoro imav edno takvo iskustvo,i mozam da kazam deka ima nesto vo tie luge!
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |