|
Вистина или фарса - Реформите во здравството |
Внеси реплика | страница <1 34567 55> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас па сирота, ме немаше малку и изгубена сум тука. Ама ќе те прашував што подразбираш под бесплатни лекови?!
Денес бев во аптека, со рецепт земав 4 лекови и ниеден од нив не беше бесплатен. Изгледа моиве дроги се многу тешки
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci,posto nikoj ne se izjasni za 7 dena ....jas sum vo pravo.
skapano zdravstvo....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro be,moze li nekoj da mi objasni od kade taa ideja da imaat odredena kolicina na lekovi za tekoven mesec za lekovi od taa sinata lista ili pozitivna.Kako nie smrtnicite da planirame koga ke se razbolime...?.
Denes mi velat.."zavrsija na recept,ako sakas za pari moze,go imame LEKOT...,ako ne dojdi od utre..prvi e,ke go ima!.Sto vo vreme na sezona na grip,alergii..razno razni zarazi?.Trea li samo prvite dva-tri dena od mesecot da ima besplatni lekovi.Ako loso razbiram popravete me..ako e vaka kako jas razmisluvam neka se gonat u 300 lepe *** materine....i reformi i vecni tranzicii.
|
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлични им се реформите...И гледам им вредело школото,за помалку од минута си го средиле нередот.
Се надевам нема да има некои трајни последици по несреќниците кои мора да чукнат на тие врати,па дури и ако е за убаво. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://mkd-news.com/foto-shokantno-pismo-od-chitatel-golgotata-na-eden-patsient/
Немам ни грам сомнеж дека вака поминале
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://telma.com.mk/vesti/prilepskata-bolnica-ostana-bez-ginekoloshko-oddeleni
И тоа бидна А и приватните тројца гинеколози кои имаат склучено договор со фондот, своите услуги си ги наплаќаат приватно значи обичен преглад е 500 денари, даден совет 100 ден., потврда за породилно боледување 200 денари, упат од 100-200 ден.....итн.... И не дека не се пријавени Ама без проблем си ги плаќаат казните и си продолжуваат со работа... Па нормално кога еден матичен гинеколог има над 5000 пациенти Секоја чест на кој не му одговара нека се жали кај царот и како беше она...ова е мојата чудесна земја.... |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e kako dosega ne si sfatila deka ovde, shtom narodot nekoj izbere da mu go zaebuva zivotot,
...najprvo shto pravat izbranicite negovi e da se, ....vakciniraat protiv sramot.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе срамота е да се фрлаат пари за врби во Вардар, а да нема за марамчиња во болниците. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...!
-ee, taka i treba,...sigurno i tamu kaj tebe ima slichni "molbi''. ...shto se chudish...'naste'? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..go gledam mame vecerva i ne mozam da go prepoznaam!...ja e toj ja ne e!!!.po lik i prilika...ne stignal so godinite..pobelena kosa..kanjoni po celoto...mislata mu go bara mozokot...zbunet..a do lani bese mlad i zelen....fidan.
|
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи ова мој термин е невидена глупост!
Денес бев да закажам за снимање на коленово и тоа како со приоритет, ми рекоа да бирам дали сакам 7 мај во Јане Сандански или 9 мај во 8ми Септември. Нормално избрав 7 мај, ама меѓувремено некој ми го собра тој термин и останав со 9ти. И така за една рентген снимка ќе чека човек цел месец додека не му зарасне. После ќе го снимаат. Супер! Закажав утре на приватен, за пари сите ќе те примат
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Их бре колку си го сакав тоа министерчето младо и зелено. Се издишав бре што го наместија детето, така наивно бре излезе.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |