![]() |
|
Способни ли сте да убиете? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Автор | |||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ја би го/ја убил личноста што ми го затру мачорчето без никакво размислување и тоа на најсуров можен начин што ќе ми текне во моменатот |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
Вајда со тоа несакајчи не мислиш на убивање сс поглед само ? ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Mozam i nesakajki.
|
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Nikogash ne velam nikogash
![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Site politicari bi gi obesil bez troska sovest
![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
не бих убила... но садистичното во мене би се jавило... |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Да...себе си...ако доjде миг во коjто да сум свестна дека тешко се поднесувам ...
но, видите и на тоа немам право, оти не сум креатор на животот си ... значи не можам да креирам ни смртта... и се пак човекот е човек затоа што има избор... Изменето од pagane - 23.Август.2009 во 15:23 |
|||
![]() |
|||
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
||
jas ni na mravka ne stapnuvàm, a kamoli na cuvek.
|
|||
Бог да чува!
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Има животни кои треба да се елиминираат заради опасноста која ја преставуваат, но статистички гледано тој процент е многу помал од луѓето кои треба да се елиминираат
|
|||
![]() |
|||
pmmladen ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
||
Ај само помислете од каде доаѓа тоа слаткото месо што го консумирате секој ден, сигурно не е од животни кои умреле од своја смрт, старост или во сообраќајна несреќа. Тие животни некој ги убил. Јас не сум убивал животни од забава, туку за храна и некогаш било неопходно да се убие повредено или болно животно или кога некое животно било штетно или опасно да биде во моја близина. А сега мислам дека треба да почнам да убивам од забава некои луѓе кои се декларираат како заштитници на животните а во исто време уживаат со полно стомаче со ситни парченца вкусно месо. Изменето од pmmladen - 21.Август.2009 во 00:06 |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
ami kako?!
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Би убиле човек затоа што убил животно???
![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Ne se racuna...uste zbori znaci ![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |