![]() |
|
сте заплакале ли на некој филм? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.....iiiii,kolku gi ima..!na eden sega skoro ,koga go gledav,a sto gledav poveke placev.. ...imase edna zenska koja nemase maz za stalno....i sakase samo carevi...!arno ama,koj so nea ke se onadese ,naskoro ke bese na neboto...!i se pojavi eden tip ...maz,koj demek ne ja recka sto e ubava i ovaa mu ja pokaza toa kongata..sto da vidis...do ramenici.......se spreckaa be za icH nisto i taa mu plesna edna zauska..pa uste edna..pa uste edna...ostaj,go utepa covekot!..posle toj i akna boks,ama za grev..do pretepa....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Некогаш и на хепи енд, од радост
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ма не на некој
на сите бре ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
На Рамбо 3...
|
|
![]() |
|
Katy Peace ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Да, многу пати...
Ама најмногу ме погоди филмот на Млади Бунтовници, кој го гледав пред 2-3 години... Ми беше многу жал за смртта на Миа...но и цел филм ми беше онака тажен... http://www.youtube.com/watch?v=z5MyzYsxclY |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сум заплакал како малечок(8 или 9 год)....на Леси се враќа дома
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
da sekako ....na mnogu....ama ako sum sama..a ako gledam vo drustvo goltam 'knedli'....
![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
мислам дека вистинското прашање е... има ли филм на кој не сум плачела
![]() ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Titanik..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Crossroad neznam ama ete tazen mi e;
Just like heaven ovaj e nesto... pojma nemamte... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Da, placam na site sto se za placenje
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
е богами на тој филм човек едноставно не може да со помогне... штом цимерка ми се отепа од плачење ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Кога ептен ми се плаче,ама не можам да се натерам да го направам тоа,пуштам некој жалопоен филм и вуа лааа...инаку нц!
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
A walk to remember 10 pati go imam gledano i celo vreme placam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |