IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Причина првиот состанок да е и последен
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Причина првиот состанок да е и последен

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
Автор
Порака Обратен редослед
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 16:54
Ako glumi seznajko,a cela vecer tropa gluposti vo vid na 2,3 nauceni recenici,sakajki da se pokaze kolku e iskusen i inteligenten,"samouveren"i povekje se cuvstvuvas kako da si na ispit i sekoj moment si ocenuvan...takvi napnati atmosferi ne sakam da prezivuvam po vtor pat
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 16:45
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by fragola fragola напиша:

Ajde ako ima...pukaj
Mене ми се деси еднаш типот да ми каже дека има 25 (и на толку личеше) а после кога излеговме случајно се издаде дека наскоро полни многу повеке голема%20насмевка

...nisho, slabo si stradala ti, ja bev staen u dzeb vishe, pochna da me mazi i da me tegne za farmerici-stana napadna bajagi...ahahhaahhahaaa
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 16:42
Originally posted by fragola fragola напиша:

Ajde ako ima...pukaj
Mене ми се деси еднаш типот да ми каже дека има 25 (и на толку личеше) а после кога излеговме случајно се издаде дека наскоро полни многу повеке голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 16:36
...pa ednashka, so edna forumdzika, izlagam na kafe, i sea muabeti vrtam ova ona, sve i svashta ja, a ona aj sea kazi sho i kaza na tvojata, kaj i si i so kogo si...ama bash sekoja treta rechenica...provocira de i glea na saat celo vreme, aman bre curo ke me ostaish li da go dopijam kafevo i vikam ja...e de kazi mi pa kazi...i ja i vikam, abe vidi sea...i kazav deka sum na kafe so edna od forum, ama i kazav deka e debela i ruzna, ali da znaeshe ona deka si volku ubava garant nemashe da me pushti, i kazav i rekov izvini ke odam malce u toalet, otidov plativ na shank toa kafeto, i niz vrata maglaaaaaaa...ahahahhahaaa...skraja od manjaci napaleni breeeeeeeee...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 16:30
Ajde ako ima...pukaj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 16:28
...ehehheee...hahahahhaa...ima ima, takvi sluchaevi...газење%20од%20смеење
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 16:27
газење%20од%20смеење Алал да ти е за темава...ама ако понам да набројувам отидов у неповрат...не дека може да има многупричини и дека ја барам идеалност...ама може да испадне некој тотален шизофреничар за кој не сум приметила дека е тоа или сл....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 16:18
Ste izlegle na prv sostanok so licnost koja prethodno ste ja zapoznale i mnogu vi se dopadnala.Poradi koja osobina,reakcija ili postapka moze taa licnost da vi stane odbivna,ili povekje da ne sakate da izlezete so nea?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 345
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.