![]() |
|
Мои изреки и измислици |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dve poznati religiski izmislici
ISLAMOINKUBATOR VERONAUTIKA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...papak...(nesho polosho od papuchar, nekoj stalno sho go papa od zenite i nikako ne mu doaga um)
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Moi izreki i besmislici
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
100 % zadovolstvo ... ova jas go izmisliv ... eden prijatel ... bese so mene vo kolata od skopje za bitola ... i koga stignavme vo bitola .. kaj saatot ... sakase tamo da slezi ... ne go ostaviv ... tuku go slegov pred kukata .... me prasuva sto e ova ? - 100 % zadovolstvo !!! go nosam 200 km ... i da go slezam kaj saatot ... sto napraviv ? nisto ... ke odese peski uste eden kilometar .. vaka 100 % zadovolstvoto bese napraveno !!! probajte ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Lapni urda v petok sekoj od muda na nekoj
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ako nekoj mi kaze deka go boli glava go prasuvam ... - kako ti uspea ? daj mi go receptot ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ova, ona, ovoj, onoj, k*r se trese u ladna voda, drn, drn, jarinja
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ne sum normalna... kolku sum pametna.....
ne sum svesna... kolku sum vredna.... .... ah shto ne te izedov koga beshe mal.... mnogu beshe sladok... sega e docna... .... more od maticno... trebashe da ja sprashtam.... ... kriva... besete me... iiiiiiii... samootepancija od zaseda.... mammceeee ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
aaaaaaa,moze i "bezobrazno"...
![]() vo toj sluchaj....mnogu chesto vikam...jeb'o te bog.. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....ГО ЕБАВ ЕЖОТ!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Za da svatis deka treba tocno da centriras koga mocas, treba da te ostavat sam i koga ke svatis deka sam mora da ja ribas soljata
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...koj urochi-k*r u ochi...
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Jas i brat mi isto takvi osobi vikame Supelki
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |