|
Груевски и Ставревски прифатиле беџ со... |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Njujorcanec
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas kako shto znam...Gruevski se narece patriot.... |
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prasajte ekspert
na bedzot pisuva FYR Macedonia |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Licno imam prisustvuvano na sredba vo koja Gruevski javno opomena stranski investitor koj aerodromot Aleksandar Veliki go narece skopski aerodrom, reagirase mnogu emotivno taka da tesko mi e da poveruvam deka bi nosel karticka so takov natpis. I pak ke kazamam vesta ne e potvrdena od nitu eden drug medium ili barem jas ne uspeav da procitam. |
|
Njujorcanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sigurno i dokumentot ne bil podgotvuvan od Zernovski...tuku samo mu bil daden da go potpishe... |
|
Njujorcanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako probate da ja zacuvate slikata...ke vidite deka slikata ja krstile 'Grujo i Mujo'
Изменето од moira - 10.Јуни.2008 во 00:51 |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај беџ е едно не го подготвувале Груевски и Ставревски тие од таму го правеле, но што да кажеме за овој од ЛДП Жерновски(мислам дека беше он) каде прифати да потпише документ под името ФИРОМ......
Ма да да сум и на местото на Груевски ќе побарам нов беџ али то е то. Изменето од Vladimir88 - 09.Јуни.2008 во 13:00 |
|
Njujorcanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da...cudno e...a slikata ne moze bash najdobro da se vidi...a ne moze nitu pak da se zooooomira..
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe gi ima so slika, nisto cudno i da ima vistina vo ova. Samo cudno osven Spic nikoj ne izvestuva za ovaa slucka, malku cudno neli? |
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so drugo ima vo SPIC?
|
|
Njujorcanec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonskiot premier i negoviot kum za vreme na posetata na New York Stock Exchange prifatile bedz so naznaka FYROM, according to Spic. I dodeka...vojnicite na vezbata vo Francija odbija da nosat natpis FYROM, sportistite odbivaat da igraat pod natpis FYROM, nashiot staro - nov premier se soglasi da nosi bedz so naznaka Prime Minister of FYROM. So ubedlivata pobeda na izborite...toa znaci deka mnozinstvoto od Makedonskiot narod go delat negovoto mislenje, i mu davaat poddrshka vo promena na imeto, ili pak ne?
Full Article: www.spic.com.mk |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |